1 yıla yakın yayında olup bugüne kadar hiç reklam almayan evden eve nakliyat sitemiz reklam alımına başladı...
Site Adresi: evdenevenakliyatborsasi.com
Günlük hit sayısı, kaynak link: Ortalama 40-50 ziyaret alıyor.
Kategori, Sitenin içeriği nedir:Evden eve nakliyat borsa
Domainin yaşı - Pagerank değeri ve Alexa : 8 aylık
Reklam Alanları - Boyutları ve Fiyatları:
2 adet 723px*75px (sadece index'de görünecek: aylık 50 ytl)
5 adet 200px*150px (tüm sayfalarda görünecek: aylık 75 ytl)
Ödeme Seçenekleri: Sayfanın iletişim sayfasından irtibata geçiniz.
Özel Notlar: Öncelikle sayfamız herhangi bir nakliyat şirketinin sponsorluğunda değildir. Sadece üye olma koşulu ile nakliyat firmaları nakliyat ilanlarına teklif verebilir. nakliyat ilanı veren kişilerin telefon ve email görünümü kapalı olarak yayınlanarak adil bir teklif verme usulü çalışan nakliyat sitesidir. ilginize teşekkür ederiz.
evdenevenakliyatborsasi.com reklam alımına başladı
12
●765
- 10-05-2008, 11:25:49
- 10-05-2008, 11:27:34Günlük hit sayısı, kaynak link: Ortalama 40-50 ziyaret alıyor.
2 adet 723px*75px (sadece index'de görünecek: aylık 50 ytl)
5 adet 200px*150px (tüm sayfalarda görünecek: aylık 75 ytl)
Anlayamadığım bunda ciddimisin yoksa sadece reklam olsun diye mi bu konuyu açtın ?
- 10-05-2008, 11:32:16Üyeliği durdurulduBiraz trajıkomik
Arkadaşım sen piyasayı biliyor musun ?
- 10-05-2008, 11:38:56Kusura bakma seni eleştirmek isterken yanlış anlaşılmalara yol açmak istemedim. Ama 40 - 50 tekil hit için kimse o kadar para vermez ve nasıl anlatayım o hite kimse reklam vermez.Kusura bakmamuratdemir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
- 10-05-2008, 11:46:08ya zaten amacımız nakliyat firmaların sitelerini yapan webmasterlarına ulaşarak link satşını başlattığımızı belirtmek. Sonuçta sektörel bazda reklam alışverişi olduğundan fiyatlar bu kadar keskin ve ilk bakışta fazla ancak sırf adım yayınlasın diyerek açılan sitelere adını yayınlatmak için 150 ytl yi gözden çıkarannakliyat firmalarını düşünürsen burada istediğim banner fiyatları inan çok komik rakamlar. Bence internet sektöründe çalışan insanların ortak pazarı haline gelmiş bu forumdanda başka bir yerde reklamcı biri olarak reklam vermeye başladığımızı haber vermek istedik sonuçta. Kimseyedene kırılacaz ne üzüleceğiz. Eleştriler olumlu yada olumsuz olsun kurumsal gelişime etkendir. ilginize teşekkür ederim.
- 10-05-2008, 12:02:22MisafirNormal site farklıdır. Sektör siteleri farklıdır.
Hedef kitle olduğu sürece sektör sitelerinde 50 tekil iyi bir sayıdır. Firma sitelerine baktığınız zaman %95'inin hiti 100 ü geçmez. Çoğu firma görünen firmanın dükkanına dahi günde 100 kişi girmez.
Sohbet v.s sitesi olmuş olsa 50 hit hiç birşey fakat sektör olunca hesaplar değişiyor.
Arkadaşın sitesi ve sonuçta kendi emeğinin bedelidir o fiyat. Saygı gösteriniz. Kimseye zorla satmıyor. İsteyen alabilir, istemeyen almaz.
İyi çalışmalar.
Arkadaşım sen piyasayı biliyor musun ?