• 02-01-2025, 11:24:13
    #1
    Güncelleme: Yeni puzzle geldi pengu puzzle ile 200 dolar civarı kazanç sadece kutu ödüllerinden 500 pengu veya 1000 pengu ödül verebiliyor 100 dolar üzeri sadece kutulardan kazanan arkadaşlarımız mevcut.

    Evet bybit 2 puzzle etkinliğinin daha ödüllerini bugün yatırdı lunai tokeninin puzzle hunt etkinliğinden aldığımız ödül aşşağıdaki gibi diğeri iste paal tokeninin puzzle etklinliğinden aldığımız ödül şimdiye kadar 500 dolar üzeri hediye açtık arada airdrop projelerinden 400 dolarlık tokenler dağıtıldı bybit çok iyi etkinlikler düzenleyip para dağıtıyor diyebiliriz.

    LUNAI projesinden yatan 1500 lunai ortalama değeri alttaki gibi 260 dolarlık ödül kazanıldı.


    Paal projesinden yatan 500 paal ortalama değer 180 dolar


    Bunlar haricinde halen daha alabilecek bir çok ödül var Şu anda aktif olarak FUEL tokeninin puzzle huntu bulunmakta 5000 fuel dağıtılmakta şu anki değeri 340 dolar


    PEKİ NASIL YAPIYORUZ?
    Referanssız bybit.com üzerinden üye olabilir fakat referansımla üye olup konu üzerinden veya telegram üzerinden de destek almak isteyenler için referanslı link: https://www.bybit.com/invite?ref=YL0BNYE
    Üye olduktan sonra kyc işlemlerimiiz tamamlıyoruz profilinizde verfied yazıp yeşil tik gözükünce işlemler tamamlanmış olur kyc anlık onaylanmakta maks 5dk sürmekte.
    Daha sonra ana sayfada üstte more butonuna tıklıyoruz recommended menüsü sağa kaydırıp spot x e tıklayıp puzzle hunt etkinliğine tıklıyoruz.
    Karşınıza XTER VE FUEL çıkacak XTER 5 gün sonra yayınlanacak şu anlık fuele join now diyip girin ardından register now diyip aşşağı inip check dyin biraz daha aşşağı inip follow about ve join görevlerine tıklayın geri gelin ve claim diyin.
    Amacımız görseldeki puzzle parçalarını tamamlamak bu adımlarda iste 2 adet çıkarmış oluyoruz
    Ardından yapmanız gereken 30 dolar ve üzeri bir para yatırmak spot işlem hacimlerimiz var ne kadar çok yatırım o kadar hızlı olur paranızı anlık geri çekebilirsiniz ödül ise bitimden 5 gün sonra yatıyor.
    Örnek olarak fuel 340 dolar değerinde ama spot işlem hacimleriyle ek kutular açıyoruz bu kutularda 20-100 dolar arası kazanmak mümkün.
    Puzzle parçalarını aramızda takas edebiliyoruz takas için aynı parçadan x2 ve x3 tane lazım sizde fazla olan parçayı başkasına atabilirsiniz aynı zamanda alabilirsiniz.

    Puzzle ekranı:



    SPOT işlem hacimleri ve farklı sorularınız için refimle kayıt olan kullanıcılara özel telegram destek videolu anlatım mevcut: @Emirz11a
  • 02-01-2025, 14:25:14
    #2
    fuel için geç kalmış olabilir miyiz acaba
  • 02-01-2025, 15:39:17
    #3
    NNova adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    fuel için geç kalmış olabilir miyiz acaba
    Hayır yeni puzzle o daha zamanı var 12 günü var yakında xter de başlayacak.
  • 03-01-2025, 16:18:07
    #4
    hocam puzzle etkinliğine bende girdim baya erkende tamamladım benim 500 paal gelmedi
  • 03-01-2025, 17:41:35
    #5
    Roadhog adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    hocam puzzle etkinliğine bende girdim baya erkende tamamladım benim 500 paal gelmedi
    Risk faktörü taraması yapıyorlar birden fazla hesap bir şekilde tespit ediliyor tek hesap açıp yapmak lazım farklı tel ip farketmez risk faktörüne takildimi verilmez ödül ben ve arkadaşlarım ödülü aldık tek hesap kanıtları yukarıda hocam
  • 06-01-2025, 12:19:17
    #6
    bu fuel puzzle tam bi fiyasko 4 ve 6 çıkmıyor hiçbir şekilde
  • 06-01-2025, 12:54:41
    #7
    Roadhog adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    bu fuel puzzle tam bi fiyasko 4 ve 6 çıkmıyor hiçbir şekilde
    Hiçbir şekilde çıkmıyor diye bir şey yok şans bu ikili çıkan hesapta var bana 2 tane çıktı 4. olandan sistem tabiki bazılarını az verece ki önüne gelen herkes alsa az para değil zaten 400 dolar civarı ödül. Çoklu hesap açarak şansını artırırsın.
  • 06-01-2025, 13:12:53
    #8
    Emir23z adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Hiçbir şekilde çıkmıyor diye bir şey yok şans bu ikili çıkan hesapta var bana 2 tane çıktı 4. olandan sistem tabiki bazılarını az verece ki önüne gelen herkes alsa az para değil zaten 400 dolar civarı ödül. Çoklu hesap açarak şansını artırırsın.
    hocam kutularda boş çıktı havuzdaki para bittiği için muhtemelen vermez daha
  • 06-01-2025, 13:34:31
    #9
    Roadhog adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    hocam kutularda boş çıktı havuzdaki para bittiği için muhtemelen vermez daha
    En son kutuyu sabah açtım ve ödül aldım sizin hesabınızda sorun olabilir kutu ödülleri halen çıkıyor yani.