6 Mayıs tarihinden önce kayıt olunmuş 0 Adet Black.com hesabı elimde mevcut. Kyc yapacak kişilere ücretsiz verebilirim. Hesapların mail adreslerini Black.com hesap ayarlarından değiştirebilirsiniz.
Ödülü alabilmeniz için KYC yapıp Black.com hesabınıza 10 dolar değerinde coin göndermeniz yeterli olacaktır. Daha sonrasında gönderdiğiniz parayla birlikte ödülünüzü çekebilirsiniz. Borsa yaklaşık 3 dolar fee aldığı için elinize geçecek ödül miktarı 7 dolardır.

Yatırım yapamayacak kişiler için yatırım karşılayabilirim. Yatırım yapma şartlarım:
Verdiğim hesabın mail adresini değiştirmeden önce kyc tamamlamak. ( Tekrar mail adresinizi değiştirmekle uğraşmamanız için )
Yatırım yapmadan önce hesap sahipliğini kendi cihazıma aktarmak.

Yaptığım yatırım borsaya ulaştıktan sonra hesap sahipliği tekrar size aktarılacaktır. Sonrasında mail adresinizi değiştirebilirsiniz.

Tüm hesaplar verilmiştir.