Arkadaşlar selamlar.
Gemini pasaport şartını kaldırdı. Artık türk kimliği.ile ön arka çekip kyc yapabiliyoruz
Yapmanız gerekenleri yazıyorum.
- Aşağıdaki referans linkinden üye oluyorsunuz.
2- Ardından normal kimlik ile kyc tamamlıyorsunuz, genelde hemen tamamlanıyor. Email ile bildirim geliyor. 15 dakika kadar sürüyor. Maksimum.
Gemininin kendi autochenter programj var tel no ile kaydolurken uygulamayı google play store dan indirtiyor burasıda önemli bu adım.
3- Kullandığınız borsadan geminiye coin yolluyorsunuz. Ben Binance'dan direkt ltc yolladım. Yada Create non ltc adresini alabilirsiniz bazı borsalardan gönderim yaparken isteyebiliyor ltc ağı olması önemli.
4- 100$'lık hacim yapıyorsunuz. Örneğin; 55$ ltc yolladınız bir kere al bir kere sat yaptığınızda 110$ oluyor. Yada 12 dolarlık ltc atın 6 jere al 6 kere sat yapın toplam fee 50-60 cent
Profilinizden trader active yapın hacim yapmadan önce.
Al sat paritesi - LtcUsd Market emrinden hızlıca yapabilirsiniz.
5- Hacmi tamamladıktan sonra paranızı yine geri çekebilirsiniz. Bazen 72 saat hesabınız çekim talebi veremiyor misal chrome dan ve uygulamadan girerseniz bazen olabiliyor. Ama dert değil ödül yattıktan maks gün sonra çekim yapabileceğiz ltc olarak.
6- Ertesi gün sabah 6'da 10$ btc bana $10'lık btc size yansıyor. Bana yansıyandan 7$ size yolluyorum. 3$ Bana kalıyor.
7- Tek şartım referansımla üye olurken video görüntüsü alıp bana telegramdan yollamanız. +10$ btc ödülü yattığında yine ekran görüntüsünü yollamanız. Çünkü sizin benden ref olduğunuzu gösteren birşey yok gemini borsasında.
Not: Hacim yaparken daha az fee ücreti ödemek için ayarlarda aktif trader'ı seçin. 0,40-0,50$ gibi fee ödüyorsunuz.
Referans linkim:
https://gemini.com/share/nd7nwkp29
Refsiz link: (ödül yoktur.)
https://gemini.com
Telegram Adresim:
https://t.me/scalperlord