• 12-12-2021, 23:46:11
    #1
    Kimlik doğrulama veya yönetimden onay bekliyor.
    Herkese Merhaba arkadaşlar .
    FTX borsası avax listelemesi şerefine 800.000$ avax dağıtıyor .



    Bunun 640.000$ doları borsaya yeni kayıt olan kullanıcıalra verilcektir görevler basit .




    Etkinlik A: 640.000$ değerindeki AVAX ödülünü paylaşmak için AVAX yatır!
    Etkinlik Süresi: 10.12.2021 00.00 - 24.12.2021 00:00 (UTC)
    Ödül Hesaplanma Süresi: 24.12.2021 00:00 - 31.12.2021 00:00 (UTC)



    Etkinlik yeni FTX kullanıcıları için 640.000$ değerinde bir AVAX ödül havuzuna sahiptir. Ödül havuzundan hak kazanmak için kullanıcıların 3 basit görevi tamamlaması gerekir.



    Görev 1: Etkinlik dönemi boyunca FTX.com’a üye olun ve seviye 2 kimlik doğrulama belgelerinizi iletin.
    Görev 2 Etkinlik dönemi boyunca FTX’e en az net 1 AVAX yatırın.
    Görev 3: Kullanıcıların FTX.com seviye 2 kimlik doğrulama süreci Ödül Hesaplama Süresinin sonuna kadar onaylanmış olması gereklidir.



    ÖDÜL

    • Yukarıdaki 3 görevi tamamlayan yeni kullanıcılar 25$ değerinde AVAX token ile ödüllendirilecektir.
    • Kazananlar ilk gelen önceliği alır esasına göre AVAX yatırma işleminin zamanı baz alınarak belirlenecek olup, ödül havuzu bitene kadar etkinlik devam edecektir.



    Not:
    • Net AVAX yatırma tutarı = “Etkinlik boyunca” yatırılan toplam AVAX miktarı - “Etkinlik boyunca” çekilen toplam AVAX miktarı
    • FTX, dağıtım sürecindeki AVAX/USD işlem çiftinin fiyatını baz alarak ödül dağıtımı yapılacaktır.


    AVAX tutmanıza gerek yoktur. Etkinlik sonuna kadar toplamde net 1 AVAX yatırmanız yeterlidir. Formül şu şekildedir, Ödül hesaplanma süresi boyunca yatırdığınız ve çektiğiniz AVAX sayısını hesaplayacağız. Yatırdığınız - Çektiğiniz >= 1 olmalı ( Bunu katılan kişilerden duydum yetkililer böyle bir açıklama yapmış ama siz yinede tutun isterseniz )

    Avaxsı kendi ağı üzerindne yollamanız gerekmektedir



    %5 FTX Borsası Komisyon İndirimi ( Referans linkim üzerinden kayıt olursanzı sevinirim )

    https://ftx.com

    Detaylı bilgi için




    https://coinmarketcap.com/rankings/exchanges/ FTX borsası ilk 3 de oldukça güvenilir bir borsadır arkadaşlar hiç endişe etmeyin .
  • 12-12-2021, 23:46:51
    #2
    Konuya isteyerek girdim istemeyerek çıkıyorum

    Bu nasıl bir font kullanımıdır
  • 12-12-2021, 23:47:28
    #3
    bbthns adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Konuya isteyerek girdim istemeyerek çıkıyorum

    Bu nasıl bir font kullanımıdır
    Yeteneksiz olan ben düzeltmek için elimden geleni yapıcam