Bu her yerde böyledir. Takımına âşık olan insan, bir maçlığına da olsa ezeli rakibini desteklemez. İsterse İsrail takımı olsun, bunun değişeceğini sanmıyorum. Tamam yapılan yanlış, farkındayım. Ancak ezeli rekabet bunu gerektiriyor. Şu açıdan bakın; Galatasaray'ı destekleyen (Galatasaray taraftarı hariç) Türk'den fazla İspanyollar olacak yine (bkz: barcelona)
İstediğinizi diyebilirsiniz. Gidip Real Madrid bayrağı açacak değilim, ancak dilim destekliyorum dese de gönlüm elvermez. Bu dediklerim Galatasaray taraftarları içinde öyle. Fanatik taraftar olmayanlar zaten gereken desteği veriyorlar. Ancak Tribünde büyüyen çocuklardan bunları beklemeniz garibime gidiyor.
Edit: Bunları yazınca şu reklam aklıma geldi, hâlâ unutulmamıştır eminim. Çünkü on numara bir digiturk reklamları olmuştu.
http://www.youtube.com/watch?v=x0Py3UG0Zh8