• 09-12-2019, 00:04:31
    #19
    Üyeliği durduruldu
    Katılıyorum,ben gitmedim ama iç çamaşırı ve sıklıkla kullandıgınız kişisel eşyalarınızı götürün.
  • 09-12-2019, 00:10:52
    #20
    Değerli eşya götürmeyin, götürürseniz yanınızdan ayırmayın, bedelli olduğu için fazla kıyafete gerek yok gibi görünüyor. Sürekli kullandığınız ilaçlar varsa planlamasını yapın (Teknik detayları pek bilmiyorum).
    Kol saati de alınabilir ucuz yollu. Şimdilik aklıma gelenler bunlar ve son olarak hayırlı tezkereler hocam.

    Katılıyorum
  • 09-12-2019, 00:17:58
    #21
    Temel olarak itaat et rahat et prensibini benimserseniz çok rahat olacaktır. Yakınınızda 2-3 kişi ile samimiyet kurmanız yeterli.
    Eğitimler yoğun olduğu için fazlaca iç çamaşırı götürün. İlk gün için su stoklayın bazı bölgelerde yeni ortamda sıkıntı olabiliyor. En önemlisi bence terlik
    Ek Not: İçeri akıllı cihaz sokmak istiyorsanız sevk kağıdından 2 adet çıkartın. Nizamiyede telefonu gösterin sevk kağıdınız üzerine yazacaklardır. Kayıt noktasına giderken temiz sevk kağıdı ile değiştirin. Ortam gergin gibi olsa da aslında çok rahat.

    Domain çekilişine katılmıyorum
  • 09-12-2019, 00:32:36
    #22
    Katılıyorum.

    24 Nisan da Babaeski'de yaptım bedelliyi.

    Size lazım mevsimden dolayı
    Bere eldiven termal içlik.
    Bunlar dışında. Hayat kurtaracak şeyler

    - Ayakkabı boyasını küçük al
    - Bol bol cep ıslak mendili al
    - Cep mendili al bol
    - Bozuk para al bizde yoktu langırt vardı sadece(makina varsa otomat)
    - Tabanlık al
    - Doktor eldiveni al (Bulaşık işlerinde ihtiyaç oluyor)
    - Güneş kremi mutlaka götür iyisinden al.
    - Sigara içiyorsan 1 karton 1.5 karton al götür. İçerde bulamıyor pek 2 3 marka dışında (camel, davidoff)
    - Kulak tıkacı mutlaka götür.
    - Deodarant götür.
    - Küçük şampuanlardan götür.
    - Boş vaktin çok olacağından kitap götür.
    - Spor ayakkabı, terlik götür
    - WC için sabun götürebilirsin.
    - Orada ne veriyorlar pek bilmiyorum ama bize 2 atlet 2 çorap vermişlerdi sadece Havlu götür beyaz
    - 3,4 Çengelli iğne götür yorganı içindekine çengelle bağla içi kaymasın diye.
    - Kılıflar çok temiz değil izin veriyorlar mı bilmiyorum ama mavi yastık kılıfı götür eğer çok takıntılı değilsen
    - 12- 15 atlet, çorap, don götür. Atlet dışındakilerin rengi fark etmiyor. Kullan at çöpe uğraşma.
    - 1 ağrı kesici 1 kas gevşetici götür.
    - Ayakkabı seçiminde 1 numara büyük al.
    - Vuracakları iğne 2 tane sağ sol kola onları ol eksikse tetenoz aşın v.s. Çünkü 50 60 kişi içinde yatıp kalkacaksın. 1 2 gün sonra ağrısı oluyor ama çok ağrısı yok.
    - Sana görev verecekler; yemekhane ve tuvalet temizliliği olarak. Yemekhane de bulaşık, dağıtıma, taşıma tuvalet temziliği olarak. Bunlardan bulaşık ve wc ne yap et kaç sana üstte muayne eldivenini bunun için dedim. Ve ek olarak yemekhane de bulaşık işinde olursan sana bot verirler yangın botlarından onu çorabını çıkartmadan giy çoraplı olsun; plastik kokusu 5 6 gün iğrenç bir şekilde ayakta kalıyor.

    Ve göz açıp kaptana kadar bitiyor. Sana kattığı tek şey arkadaşlık. 2 ay önce arkadaşın düğününe gittik 5 kişi 20 günlük askerlikten sonra
    + Katılıyorum
  • 09-12-2019, 01:00:29
    #23
    Katılıyorum
  • 09-12-2019, 01:34:24
    #24
    Katılıyorum.
    İçeri girdikten sonra kayıt ve evrak işlemleri bayağı bir uzun sürüyormuş, giden arkadaşlar öyle söylemişti. Akşam koğuşa anca girebildik dediler. Bilgin olsun.
    Hayırlı teskereler bu arada.
  • 09-12-2019, 01:38:27
    #25
    Kitap götürün koğuşta akşamları canınız sıkılmasın
    Katılıyorum
  • 09-12-2019, 02:17:09
    #26
    Bol bol iç çamaşırı sigara içiyorsanız bol bol sigara bi de para yeterli.

    Katılıyorum
  • 09-12-2019, 09:34:26
    #27
    Hocam sigara ve para getirin yeter en önemlileri onlar, içmiyorsanız bile sigara getirin başlarsınız