Hayırlı akşamlar herkese. Bugün düzcede bir firma ile prosedürde anlaştım.
Fakat kalacak yer konusunda nasıl yapacağımı bilemedim. Baktığım zaman fiyatlar biraz pahalı geldi ve 2 aylık bir deneme süreci olacak.(tabi başarılı geçecektir fakat ihtimal ihtimaldir)
Bildiğiniz merkezde uygun kalınacak ev yada rahat apart var mı ? bu çevreyi bilen arkadaşların yardımları benim için çok kıymetli olacaktır. Teşekkür ederim şimdiden.
Düzcede yaşayan arkadaş var mı ?
12
●327
- 06-11-2019, 19:38:03Merkeze 3-4 km mesafede olmak sizin için sorun olmayacaksa Beyciler Mah. Prestij konutlarından görece uygun fiyatlara ev kiralayabilirsiniz. Ya da zaman sizin için çok sıkıntı değilse ilçelerinden çok daha uygun fiyatlı kiralık evler bulabilirsiniz. Çilimli- Gölyaka- Kaynaşlı- Gümüşova ilçelerinden daha uygun fiyatlı kiralık yer bulabilirsiniz.
- 06-11-2019, 19:43:38Kışları soğuk mu hocam peki ? İşyeri konuralp mi ne var oralarda. Ulaşım zor olmuyor değil mi ?mukemwell adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
- 06-11-2019, 19:52:16Bir Bolu ve Gerede kadar rakımı olmadığı için buralar kadar soğuk değildir Düzce fakat yinede bazen sağlam kış yapabiliyor.Prens55 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Konuralp Düzce Üniversitesinin de içinde bulunduğu tarihi bir kasaba adını Osman gazinin komutanlarından Konuralp Gaziden alıyor
İşyerinizi orada açtığınıza göre muhtemelen üniversitenin Teknoparkından yararlanacaksınız. Hayırlı olsun Kiraları uygundur oranın iyi yapmışsınız tahminim doğruysa
Düzcede maalesef apart olayı pek yok bildiğim kadarıyla Konuralp'e yakın yine Taşlı Otel var orayı arayıp uzun süre kalacağınızı söylerseniz belki indirim koparabilirsiniz.
Prestij konutları sizin için iyi olur Konuralpe yakındır güzel ve yeni sitelerden oluşur fakat biraz ses sorunu olduğu için çok boş daire bulabilirsiniz. Ses takıntınız yoksa
bence başka yere bakmayın. - 06-11-2019, 19:53:26Kışın karı var iyide yağar bolu dan soğukda gelir yani anlicağın soğuk birazPrens55 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
- 06-11-2019, 19:54:38iş yeri konurapteyse kiralar 500 600'den başlıyor eşyasızların. Çok ararsan 650 700'e eşyalı bulabilirsin.
Sana tavsiyem kalıcı konutlardan 3+1 ev tut orada hepsi öyle zaten, 8-A otobüsüyle konuralpe git gel yaparsın. Orada kız ve erkek yurdu var yarım saatte bir otobüs kalkıyor zaten.
Yine Konuralp'e öğrenci taşıyan belediye otobüslerinin bulunduğu güzergahlar: metektoki, soğancı, bağlantı yolu buralardan da ev bakabilirsin. Merkezden de sürekli otobüsler Konuralp'e geçiyor ama merkezdeki evlerin çoğu eski, yeni olanlar da pahalı - 06-11-2019, 20:29:30Forumda bu kadar düzceli olacağı aklıma gelmezdi.
)
konuralp tarafında öğrencilere yönelik çokça 1+1 ve stüdyo daire şeklinde evler yapılmış son zamanlarda.
Bunlar işinizi görür sanırım.
Yada yukarda bi arkadaşın dediği gibi kalıcı konutlar tarafına bakabilirsiniz.
Kışın istanbula göre birkaç derece daha soğuk ama baya karlı olur. Bi de sis çok olur.
2 aylık süre için şehir merkezinde vs erkek konuk evi denen apartlar var. Bunlara bakabilirsiniz. Konuralpe yarım saate gidilir. - 06-11-2019, 20:41:39Konuralpte öğrenci yurtlarında kalabilirsiniz. Ya da ev arkadaşı arayan öğrenciler falan oluyor onlar denk gelirse onlarda olabilir. 2 aylık bir deneme süresi için söylediğim mevki daha mantıklı olacaktır. Sonrasında arkadaşların söylediği mevkilerde ev tutabilirsiniz.
)