Buluşmaya gelmeyenlere sağlam bir ban gelecekmiş bu arada.

@Abstract
Bu yüzden gelecek ban'a karşı boynumuz kıldan incedir.

Ben Anıl abi konuyu ilk açtığında, ilk adımızı yazdıran kişiyim. Bu konu açılmadan önce açılan diğer konuda da bunu belirten kişiyim. Baştan ekecek olsam neden ilk sıraya, kendimi yazdırayım ki kanka?
Kural, adını yazdırıp gerekçe bildirmeden ekenler için diye biliyorum. Ben buluşma öncesinden durumu bildirdim ve başta Anıl abi olmak üzere özrümü konu altından diledim. (Kendisiyle de buluşmayla ve tanışma konusu üzerine konuşmuştuk çünkü) Bir rezervasyon da yapılmamış olmasına rağmen de buluşma gerçekleşmeden önce konu altından gerekli nedeni bildirerek özürlerimi ilettim.
Artık banlanırsam da inisiyatife kalmış ama ben buluşma kuralı o şekilde diye biliyorum, adını keyfi yazdırıp haber vermeyenler için geçerli olarak.
Dünyaya bak; senin gelmeme ihtimaline karşı seni report etmeyi hayal ederken, şimdi neyi tartışıyoruz...
Ben geldim çay içiyorum valla.
Afiyet olsun abi.