merhaba arkadaşlar
pinterest için uzun zaman önce aklıma gelen bir fikir var işe yarar mı bilemem değerlendirmenizi öneririm.
siteyi açıyoruz. siteye 100/150 adet makale ekliyoruz. sitenin konusuyla alakalı.çeviri de olabilir özgün de olabilir özgün olması daha iyi tabi . daha sonra siteye fotoğrafları çekeceğiz yine sitenin konusuyla alakalı ama konu olarak yayınlamayacağız kütüphanede kalacak örneğin 10.000 fotoğraf çektik. daha sonra bir eklenti olsa bu eklenti yayınladığımız makaleli konulara bu fotoğrafları rastgele eşit şekilde dağıtsa sonrasında pinlesek?
hem özgün yazı olmuş olacak hem sayfa dolu olacak sitede kalma süresi artacak 10.000 içeriği değil 100 içeriği temiz tutmakla uğraşırız daha mantıklı.
görüş ve yorumlarınızı bekliyorum
not: eklentiyi yaptırmak için konu açmıştım ama ilgilenemedim 250₺ ile 2500₺ arasında fiyat verenler oldu.
pinterest makaleli site için fikir?
16
●1.128
- 05-09-2020, 18:03:04
- 05-09-2020, 20:01:24Aynı yöntem aynı pin sayısı aynı hit. orantılı gidiyoruz senle üstadım. aynı durumdayız. Sanırım pin sayısı 10k civarına ulaşmayana kadar ekmek yok gibi görünüyor. günlük kaç pin atıyorsun üstadım sen.sarp adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle

- 05-09-2020, 20:54:13Üyeliği durduruldune ile pinlediğinizde onemli arkadaslar.
ben 4 gundur 50 hesaba pinlemeye basladim 20k civari fotoyu. şuan 370 civari foto toplamda 18k pinleme oldu şuan.
gunluk 8-10 tekil var.
bakalim 20k icerik pinlenene kadar durum ne olacak 😁
hep beklemeye devam - 05-09-2020, 21:56:37BarisDoganBLK adlı üyeden alıntı: mesajı görüntülesarp adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüleben içerik ve adsense açısından dedim tabi adsense kullanan varsa. hitlenme mevzusu apayrıAberat adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
- 06-09-2020, 02:40:26Çok görsel=çok trafik diye düşünmeyin arkadaşlar. Mesele şu; gerçek içerikler, içerikle alakalı görseller. Ben kopya içerikleri google'dan bulduğun alakalı görseller ile pinliyorum. Her içerikte en az 1 görsel, çoğu zaman 2 görsel kullanıyorum. Günlük 3-5 içerik yayınlayıp manuel olarak zamanlayıcı ile planlıyorum. Trafiğim günlük 5-10k tekil. Bir sitemde yine aynı yöntemle trafiğim 15-20k tekil.
Siz buralarda 10k resimi 20k pin diye yayınca şaşırarak okuyorum
4 aydır düzenli çalıştığım sitemde şuan 250 civarı içerik var, hesapta da 250 civarı pin. Tek hesap, tek site. Adsense de var sitede, farklı reklam firmaları ile de çalışıyorum. Şu otomasyon kolaycılığını bırakın lütfen, emin olun gayet iyi kazanırsınız.
- 06-09-2020, 11:44:03Hocam sabrınıza ve yönteminize hayran kaldım. Ama taktir edersiniz ki şu yeni algoritmaya ayak uydurmak adına bir çok yöntem deniyoruz. Evet dediğiniz çok mantıklı. Ki zaten aldığınız sonuçta bunu gösteriyor. Ama gerek forumda ve gereksede forum dışındaki yaptığımız takip ve araştırmalarda, kimi yerde çok fazla pin ile geri dönüş sağlandığı, kimi yerde de (Örnek siz mesela) az pin doğru seçim güzel görsel alakalı içerik ile bir süre sonra yüksek hit alırsınız, şeklinde görüşler okuyoruz. Yani anlayacağınız tam olarak neyin nasıl olduğunu ve hangi yöntemin işe yaradığını, kafamızı bir o yana bir bu yana vurarak öğrenmeye ve uygulamaya çalışıyoruz. Yani çok ciddi bir görüş kirliliği mevcut. Hangi yöntem işe yarıyor onu zamanla deneyerek öğrenmeye çalışıyoruz. Hak verirsiniz umarım.karikaturname adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
- 06-09-2020, 13:22:58

4 aydır düzenli çalıştığım sitemde şuan 250 civarı içerik var, hesapta da 250 civarı pin. Tek hesap, tek site. Adsense de var sitede, farklı reklam firmaları ile de çalışıyorum. Şu otomasyon kolaycılığını bırakın lütfen, emin olun gayet iyi kazanırsınız.