• 06-08-2020, 21:04:51
    #10
    Yeni başlıyoruz bakalım neler olacak, dropshipping değil kendi stoğumuzdaki ürünleri satacağız/ya da satamayacağız .! Gelişme olumlu olursa yazarım.
    Dropshipping olayı birçok açıdan sıkıntılı (iadeler vaz geçmeler hak yemeler vs vs vs )

    PTT Kargo yurt dışı fiyatları fix, indirim vs yapmıyorlar.

    Alpege57 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Ayrica kargoda indirim alabilmek icin vergi levha sahibi olmakta kargo ucretlerini bir hayli dusuruyor.
  • 06-08-2020, 21:54:20
    #11
    Tabii ki yapılabilir eğer doğru kitleyi doğru ürüne yönlendirebilirseniz satış muhtemeldir, tabi burada önemli olan ödeme altyapıları için bir şirketiniz olması gerek bu en büyük giriş bariyeri.
  • 06-08-2020, 22:54:00
    #12
    💎💎💎ADS Arbitraj💎💎💎
    E-Ticaret icin En temizi ve en en hızlısı reddittir.
    Ogleden sonra attığım 3 post ile anlik durum bugun su anda.



  • 07-08-2020, 08:30:02
    #13
    ABD ye bir paket 450gr ve bir modem kutusu kadar paketi kaça göndeririz dedim bizim ilcedeki Pttci gitmez dedi😁😁😁
  • 07-08-2020, 09:17:43
    #14
    dertliA adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    ABD ye bir paket 450gr ve bir modem kutusu kadar paketi kaça göndeririz dedim bizim ilcedeki Pttci gitmez dedi😁😁😁
    Gider okadarda degil hesaplama araci var pttnin.
  • 07-08-2020, 09:28:31
    #15
    Alpege57 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Adsense vs ugrasmaktansa pinterest hitinizle birseyler satan varmi. Sitelere gelen ziyaretci sayilari sonucta kucumsenmeyecek rakamlar. Bazi urunleri almanya gibi ulkelerde inceledim fiyatlar euronun yuksek olmasi dolayisi ile bize gore 500 600 tl. E insanlarda ucuzu seviyor. Spamla ugrasmak yerine bu hiti kendi urunlerini satmaya yönlendiren varmi. Duz yollasan bile bazi urunleri ptt ile her turlu kaar birakiyor. Ayrica kargoda indirim alabilmek icin vergi levha sahibi olmakta kargo ucretlerini bir hayli dusuruyor. Benimki sadece bir dusunce suan arastirma asamasindayim. Hatta bir 2 toptan parakendeci ile fikir alisverisi yaptim. Burada asiri ucuza aldigim mali posta ile yollamak euro tl kuru acisindan kaarli olabilir gibi duruyor. Şuan bu dusuncelerim ham sekilde derinlemesine bir hesap kitap yapmadim. Bu hiti daha akilci bir sekilde kullanmak mumkun olabilirmi. Rizkin 10/9u ticarette ne olsa.
    ıspanya abd meksıka arjantın ne satıcam bu adamlara tarladan fındık mı satayım aslında mantıklı
  • 07-08-2020, 09:34:52
    #16
    Yapılır. Yapanlar Amazon kullanarak yapıyorlar. Affiliate marketing diye geçiyor. Fakat Adsense ile kıyasladığınızda Adsense kazancı daha net.
  • 07-08-2020, 11:03:35
    #17
    mavikorku adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Yapılır. Yapanlar Amazon kullanarak yapıyorlar. Affiliate marketing diye geçiyor. Fakat Adsense ile kıyasladığınızda Adsense kazancı daha net.
    Adsense gelin evi gibi derdi nazi bitmiyor
  • 07-08-2020, 13:39:29
    #18
    💎💎💎ADS Arbitraj💎💎💎
    Donemsel ve ozelliklede gunluk olarak çok kisa sürelerde hizli hit çekebilirsiniz.
    Dunku kapanış ve bugünkü durum bu sekilde.






    Atilan uc post ile dun öğlen 14:00'den itibaren siteye toplamda 25k civarinda hit gelmis.
    Adsense ile bıraktığı miktar 600 TL

    Eticaret icin bunun %5'i alışverişe dönse yeterli bir rakam olur.