• 15-10-2019, 09:38:19
    #46
    s3 pin nasıl oluyordu ki?
  • 15-10-2019, 11:13:00
    #47
    yakamoz01 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    s3 pin nasıl oluyordu ki?
    Hocam zaten bitti s3 hiç öğrenmeyin
  • 15-10-2019, 12:28:07
    #48
    belliydi eninde sonunda bu olacagi neyse kimi canıyandıysa geçmiş olsun artık ne diyelim

    tavsiyem kimsede olmayan özgün taktik yapın.
  • 15-10-2019, 12:33:18
    #49
    Mustafa Maşa adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Amazon S3 ile BANLANMAYA SON! diye eklenti satan arkadaşlar ile bir konuşmak lazım
    Evet konuşalım? Ben sadece eklenti haline getirdiğim yöntemin zaten bilinen bir yöntem olduğunu sadece kod ile uğraşmadan kolayca kurulabikmesi adına yaptırdım. Alan herkese de söyledim bu eklentiyi ben kendi sitelerim de kullanmak için yaptırdım ve yöntemi ben bulmadım diye. Zaten eklentiyi alan hemen hemen herkes az çok nasıl yapılacağını biliyordu ne işe yaradığını biliyordu. Sadece daha kolay diye alıyorlardı.

    Bu eklentinin veya aws yönlendirmeli pinlemenin amacı pinterest hesap banı önlemek değil. Domain banı önlemek.

    Konu başlığı dediğiniz gibi "Banlanmaya Son" değil "Domain Banın Önüne Geçin"

    Birilerini suçlarken lütfen daha dikkatli olun.
  • 15-10-2019, 13:12:40
    #50
    kadersiz35 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Neden s3 ile yapiyorusnuz zaten vk. Ile yönlendirme kullanın.
    vk tam olarak nedir, şaka değil bilmiyorum ne olduğunu, rica etsem link atarmısınız.
  • 15-10-2019, 14:58:42
    #51
    Son kontrollerime göre ; Pinleme hizmeti verdiğim 18 hesaptan sadece 2 si kapanmış diğer hesaplar aktif duruyor kontrol ettiğimde.
    s3 sadece shadow banın önüne geçiyor, ayrıca son olaydan sonra tekrar bu konuda çözümler ürettim sorunsuz bir şekilde pin atılıyor. Kafayı biraz daha çalıştırmak şart.
  • 15-10-2019, 15:47:07
    #52
    Slash adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Son kontrollerime göre ; Pinleme hizmeti verdiğim 18 hesaptan sadece 2 si kapanmış diğer hesaplar aktif duruyor kontrol ettiğimde.
    s3 sadece shadow banın önüne geçiyor, ayrıca son olaydan sonra tekrar bu konuda çözümler ürettim sorunsuz bir şekilde pin atılıyor. Kafayı biraz daha çalıştırmak şart.
    Ben şuan s3 ile pin atıyorum ama çözüm s3 değil mimlendi bir kere pinterest peşini bırakmayacaktır farklı yerler üzerinden kafayı çalıştırmak daha mantıklı olacaktır.
  • 15-10-2019, 17:42:57
    #53
    benmurat25 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    şimdilik işte sıkıntısız s3 gitti sıra vk da s3 patlayınca millet oraya yüklenicek çünkü bizim yüklendiğimiz yer fazla yaşamıyor
    vk nedir hocam ?
  • 15-10-2019, 18:02:41
    #54
    hemato adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    vk nedir hocam ?
    Vk ruslarin facebook gibi olan sosyal medya hesabinin kissaltilmasi, açılımi "vkontakte"