• 06-10-2019, 14:18:04
    #1
    500+ site kurdurulacaktır. İstekliler lütfen bütün şartları okuyup ona göre fiyat teklifi versinler.

    - Hosting dahil bir şekilde olacak. Hosting maili ve şifresi sitelerle birlikte teslim edilecek.
    - Kuracak kişiye sadece reklam kodları verilecek ve istediği yere domain nsleri yönlendirilecek. Tarafımdan başka bir işlem yapılmayacak.
    - Siteler otomatik sistem klasik pin to pin olacak. Reklam yerleşimi, ssl, cron vs vs. herşeyi hazır ve otomatik şekilde işler bir vaziyette teslim edilecek.
    - Pinterest hesapları onaylı olacak ve teslim sırasında en az 150 otomatik pin atmış olacak.
    - Teslim belgesinde site adı, wp admin bilgileri, pinterest hesabı linki, pinterest maili ve şifresi, hosting maili ve şifresi bulunacak.
    - Ödeme iş tesliminden sonra 1 saat içinde yapılacak (hosting ücreti önden ödenebilir)
    - 150 otomatik pin atmış hesaplardan yanlızca shadowbana veya domain bana düşmemiş hesaplara ödeme yapılacak. Örneğin 600 site teslim edildi 35 tanesi shadowban- domain ban yediyse 565 hesabın parası ödenecektir.

    Şartlar uygun gelmeyen arkadaşları anlarım. Ama benim de kendime göre önlem almam gerekiyor. Bu mesaj işi alan kişiyle anlaşmazlık oluşmasına karşı editlenmeyecektir.
  • 06-10-2019, 14:31:18
    #2
    Host için aylık bütçeniz ne kadar? Host hizmetini sizin sağlamanız, işin teslim aşamasında karşılıklı mağduriyetleri önlemiş olur
  • 06-10-2019, 14:44:06
    #3
    MitolojiClub adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Host için aylık bütçeniz ne kadar? Host hizmetini sizin sağlamanız, işin teslim aşamasında karşılıklı mağduriyetleri önlemiş olur
    Haklısınız ama onun seçimin yapacak kişiye bırakmamın nedeni bazen diyorlarki ben bu panele alışık değilim, bunda ssl nasıl kuruluyor, bunun ipleri sorunlu, keşke şu firmadan alsaydınız vs. vs. işi alacak kişi bana derseki şuradaki şu ürünü alın derse ben onu alırım sorun yok.
  • 06-10-2019, 14:44:16
    #4
    Ö.M Gönderildi
  • 06-10-2019, 14:48:36
    #5
    Konu sahibi izni aynı şartlarda uygun fiyatlı arkadaşlar pm atabilir banada.
  • 06-10-2019, 14:51:22
    #6
    Yuksek bir butceye sahipseniz mukemmel bir sistem ile tanısabilirsiniz.
  • 06-10-2019, 14:54:00
    #7
    jarmenso adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Yuksek bir butceye sahipseniz mukemmel bir sistem ile tanısabilirsiniz.
    Yazdığım şartları okuyup yapılabilir diyorsanız "mantık çerçevesinde" bütçe sıkıntımız yoktur.



    Özelden yazdığım örneği buraya da yazayım ki yanlış anlaşılmalar olmasın. Shadowban telafisi istemiyorum. Yanlızca hesapların "teslim sırasında" banlı olmamasını istiyorum. Pert kayıtlı araç almıyorum özetle. Sonra oluşacak arızalarda da sizi sorumlu tutmuyorum.



    İş @Arazist; arkadaşa verildi. Hakkımızda hayırlısı.