dll adlı üyeden alıntı:
mesajı görüntüle
aynen öyle hocam,farklı diller/kategoriler bulmak bencede işin püf noktası.mesela 4 yıllık 2 tane saç sitem var,birisi almanca birisi farklı bi dil.diger dildeki sitemin getirisi almanca olandan daha iyi.herkesin yaptıgını yapmak yerine,farklı bişeyler bulmak kazancı artırır.elimde boş almanca saç domainleri var 3-4 tane,site kurmaya-ugraşmaya eriniyorum.erindigim şey,daha önce yaptıgım şeyleri tekrar etmek.pinterst işinde domainin çokda önemi olmadıgı için bunlara almanca saç içerigi atmak yerine farklı bişeyler arıyorum sürekli.buldugum zaman denemeleri bu domainler üzerinden yapıcam direkt.
Ben tek yapmaya üşeniyorum, ortağım filan olsa belki o zaman mecbur kalıırm. İnsan tek yapmıyor nedense bu işleri, kendini veremiyor bu işlere.
bhw'de bu işlerin ne zaman başladığına baktım2012-13 de hintli arkadaşlar bu işlere çoktan başlamışlar şimdi yapan yok aklı olan affiliate de