PHP Bilen Arkadaşlar
5
●472
- 18-10-2009, 21:15:53Üyeliği durduruldumerdivenin ya 1 yada 2.ci basamağındasınız. Sadece amaca yönelik bir öğrenme ile sorunlar yaşarsınız, yani örneğin sadece bot yazmak için gereken şeyleri öğrenmek yerine, temel olarak öğrenilmesi gereken şeyleri öğrenip, döküman yada kitaplardan yararlanarak, kendinizi deneyerek, bilgilerinizi pekiştirmeniz gerekiyor. başlangıç olarak bir kitap ile başlayabilirsiniz. takıldıgınız yerlerde ise kitabınıza veya php manuele bakabilirsiniz, r10.net ve ceviz.net teki degerli ve bilgili kişilerden yardım alabilirsiniz.
- 18-10-2009, 22:58:54Üyeliği durduruldumakaleleri iyi incele, bazı gördüğün şeyleri kendin yapmaya çalış. yaptıklarını geliştirmeye çalış. yaptıgın seyleri geliştirdikçe bilmediğin fonksiyonları yazım şekillerini de öğrenmiş olursun ve hızlanırsın...FlexMan adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
- 20-10-2009, 11:42:00Üyeliği durduruldubu iş zevk meselesidir. nasıl zevkinize geliyorsa öyle yapın.
- 21-10-2009, 18:43:43oldukça fazla prtatik yapıp hergün yeni şeyler öğrenmeye çalışmak daha hızlı yol almanı sağlayabilir. kodların karmaşık gelmesi normaldir nitekim birara anlamadığın kod başka birzaman sana çok basit gelebilir buyüzden pratik yapmak konuya alışmak ve öğrenilen bilgileri tekrar unutmamanın en iyi yoludur. Yeni bilgiler öğrenmeye fazla zamanın olmuyor ise aklında tuttuklarınla farklı farklı uygulamar yapmaya çalış.