• 26-08-2009, 21:57:32
    #1
    Üyeliği durduruldu
    Arkadaşlar 3-4 gün içinde internetle olan ilişkime 1 sene kadar ara vermek zorunda kalacağım. Son 1 - 1,5 aydır php dilinde baya bir gelişme kaydettim.

    Yani admin panelli, session, üyelik kontrollü vs. scriptler yazabiliyorum. Temel işlemleri, fonksiyonları, döngüleri, dizileri vb. kullanabiliyorum.

    Fakat ÖSS nedeniyle öğrendiğim şeyleri unutmak istemiyorum ve internetim olmasada localhostum var diyerek arada sırada bilgilerimi tazelemek, kendimi dahada geliştirmek istiyorum.

    Öncelikle bana önerebileceğiniz dökümanları, yani mutlaka bunları yanına almalısın dediğiniz dökümanları istiyorum. Daha sonrada kendimi geliştirmek için ne tür scriptler yazabilirim.

    Kısacası koca bir seneyi kafam önde soru çözerek geçirmek istemiyorum Şimdiden destekleriniz için çok teşekkürler..
  • 26-08-2009, 22:00:48
    #2
    Bilgisayarı açtığında elinin altında olması gerekenleri; kendin belirleyip gideceğin yerlerde elbet bi' cafe bulursun. 1-2 saat oturup, Elinin altında olması gereken programları tek tek indirip bi' flash belleğe yedekleyip bilgisayarına atabilirsin.

    Hayatında başarılar Dilerim İbrahim'im. Beni ve R10 'u Unutma!
  • 26-08-2009, 22:01:39
    #3
    Vayy komşu gidiyorsun ha 1 sene sen olmadan ne yapıcaz biz :P
  • 26-08-2009, 22:02:00
    #4
    Kimlik doğrulama veya yönetimden onay bekliyor.
    Php öğrendiysen öğrendin unut gitsin. Hiç bi işine yaramayacak şu zaman diliminde, bu zaman diliminde hayatının mevkisini belirleyeceksin.

    He duramdan test çözmek istemiyorum mu diyorsun çözme arada gel oyun oyna ama senin aklın php'de olduktan sonra sen bu işlerden kopamazsın
  • 26-08-2009, 22:03:23
    #5
    Üyeliği durduruldu
    Unut gitsin aynen localhost falan boşver komple bırak bilgisayarı. Derslerine yoğunlaş össyi kazan üniversiteyi kazan iyi bir meslek edin. Phpyi unutmuşsun çok mu önemli.
  • 26-08-2009, 22:04:18
    #6
    İbrahim bence yanında php kitapları bulundur boş vakitlerinde okursun localhost'umda var diyorsun kendini geliştirirsin. Kendine iyi bak oralarda benide unutma
  • 26-08-2009, 22:12:47
    #7
    Üyeliği durduruldu
    PHP kitabım var. Onunla idare edeceğiz anlaşılan 2-3 günde bir kere PC başına oturup ilgileneceğim için pek sorun olacağını sanmıyorum. Zaten ailem bu sefer pc nin fişini çeker abarttığım anda.

    Her türlü kıskaçtayım yani Önerileri bekliyorum
  • 26-08-2009, 22:44:12
    #8
    PHP'yi her zaman öğrenebilirsin ama şu sınav dilimini bir daha yakalayamazsın.
    Herşey senin elinde.
    Başarılar
  • 26-08-2009, 22:50:31
    #9
    Vay İbrahim gidiyorsun he..
    Telefon ile arar rahat bırakmayız seni, merak etme