Değerli forum sakinleri hepinize kolay gelsin,
Forumdan bi tane ücretli Php script aldım ve bi şekilde kurdum.
Şu an şöyle bi sorunum var;
Admin paneline girmek istediğim de site adının sonuna // (çift slaş/slash) geliyor ve anasayfaya atıyor / (slaş/slash) ların birini silince admin paneline giriyor. Fakat admin panelinden bi yere tıkladığımda yine // oluyor. Örnek ile anlatıyorum hemen.
Admin paneline girince www.siteadı.com//admin oluyor ve anasayfaya atıyor. /ların birini silince panele giriyor.
Admin panelinde bir sayfaya tıkladığım da www.siteadı.com//admin/kategoriler oluyor ve anasayfaya atıyor /ların birini silince kategori sayfasına ulaşıyorum.
Php Admin Paneli Giriş Sorunu
2
●120
- 18-04-2023, 18:51:18Herhangi bir veritabananı ya da ayar dosyasında site url belirtme gibisinden bir alan varsa buraya eklediğiniz sitenizin adresinin sonuna / eklemeyin.
- 18-04-2023, 18:54:13Hocam teşekkürler sorunu çözdüm. Config.php dosyasında site url kısmını yazarken site adının sonuna / (slaş/slash) koymuşum o yüzden de ikinci bi slaş çıkıyormuş.ByHazerfen adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle