• 22-09-2022, 12:38:16
    #10
    Mhmmd adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Hocam demo kullanıcının id'sini 9999 yapın mesela.
    Eğer insert,update,delete gibi işlemleri yaptırdığınız bir class'ınız var ise o kısımlarda eğer kullanıcı id'si 9999 ise, önceki sayfaya geri gönderip bi mesaj basabilirsiniz.
    hocam 75 script için bu işlem çok zaman alır.
  • 22-09-2022, 12:40:10
    #11
    grafikerdayi adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    hocam 75 script için bu işlem çok zaman alır.
    Hocam o zaman üstteki arkadaşların yazdığı gibi demonuzun db kullanıcısına INSERT, UPDATE VE DELETE yetkilerini vermeyerek çözersiniz ancak. Diğer türlü yazılan tüm çözümlerde 75 script üzerinde değişiklik yapmanız gerekecek çünkü.
  • 22-09-2022, 13:14:13
    #12
    Merhabalar, öncelikle işlemlerin nasıl yapıldığını bilmek gerekiyor. Ajax ile mi yapılıyor sayfanın kendisine mi post ediliyor yoksa tüm postlar bir sayfayamı post ediliyor.
    özetle işlem yapılan sayfada işlemi yapacak kodun başına aşağıdaki kod ile engelleme yapabilirsiniz.

    echo 'Demo sürümde işlem yapamazsınız';
    exit();

    ....
    ...
    ...
    ..
    noktalı yerlerde kodlarınızın olduğunu varsayıyorum.
  • 22-09-2022, 15:18:59
    #13
    grafikerdayi adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Kullanıcının karşısına sürekli hata mesajı çıksın istemiyorum hocam.
    Hata mesajlarını engellersiniz. Yazma ve Silme yetkilerini veritabanından iptal edersiniz. En hızlı ve kısa çözüm bu olur diye düşünüyorum.
  • 22-09-2022, 15:20:50
    #14
    Ne yaparsanız yapın 75 script için bu işlem zaten zaman alacak.
  • 22-09-2022, 16:49:34
    #15
    Üyeliği durduruldu
    Her 1 demo icin 1 cpanel açın sorun olmaz hacklenme durumu vb olsugunda sadece o demo zarar görür sonra düzeltirsiniz zaten bunun icin size pm atmıştım.
  • 22-09-2022, 16:51:16
    #16
    NovaSoft adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Her 1 demo icin 1 cpanel açın sorun olmaz hacklenme durumu vb olsugunda sadece o demo zarar görür sonra düzeltirsiniz zaten bunun icin size pm atmıştım.
    Hocam sorun hacktivist saldırılar değil demoya bakan userların işlem yapmasını sınırlandırmaktı. @celalyesil; hocam gerçekten çok yardımcı oldu. En başta Celal hocam olmak üzere herkese teşekkür ederim.