Merhabalar, eskiden beri vbulletin 3 hayranı biriyim ama malum artık devir değişti, flarum kurmaya karar verdim. Sanırım normal hosta da kuruluyormuş, benim bilgisayarım yok telefondan töneteceğim siteyi sanırım hpst içün olan bana daha uyacak.
Peki bu durumda dezavantajlaeı nedir acaba ? Ücretli kurulum yapan varsa ulaşabilir
Flarum kurmak istiyorum
16
●239
- 06-05-2021, 12:17:16Flarum'u en son 1.5 yıl önce kullanıyordum, değişiklikleri takip etmedim bu süre içerisinde. Bir kere kurarım sonra karıştırmam diyorsanız kullanın. Hergün geliştirmek istediğiniz özellikler var ise kullanmayın, sürekli hatalar ile karşılaşırsınız. Kurmakta kararlı iseniz yardımcı olurum.
- 06-05-2021, 12:35:37Flarumu tavsiye etmem. Çünkü flarumda profesyonel değilseniz siteyi çökertirsiniz ve yeniden kurulum yapmanız gerekir. Boşuna uğraşmış olursunuz. Hostinge kurulabilen kararlı sürümü bekleyin ya da flarumdan anlayan birinden destek alıp sunucu üzerinden kurulumunu yapın.
- 06-05-2021, 16:28:14Discourse, Vanilla, NodeBB. Ama gene de Flarum'u öneririm. Flarum beta 17'yi bekliyorduk. Luceos'un bu yorumundan sonra ve https://github.com/flarum/core/milestones listesinde beta 17 yerine 1.0 ı gördükten sonra Flarum'un stabil sürümünün yakın olduğunu söyleyebilirim.Prej adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle



