Şimdi arkadaşlar sıkıntı şu, bu aşağıdaki forma ben CKEditor ekledim. CKEditoru kaldırıp normal input koyduğumda veri güncelleme işlemini sorunsuz yapıyor, keza CKEditoru kaldırmadan diğer verileri değiştirip yolladığımda da güncelleme işlemini yapıyor ancak nedendir bilinmez ckeditor içerisindeki veriyi bir türlü güncellemiyor, ayrıca formu gönderdikten sonra durum=ok olarak döndürüyor ama MYSQL'da veri ne yazık ki değişmiyor. İnternette araştırdım ancak bu sorunu yaşayan bulamadım nedense, bilen arkadaşlar nerede hata yaptığımı söylerse çok sevinirim. Bu arada CKEditor cdn linki header dosyamda mevcut, o yönden bir sıkıntı yok.
Kodları buraya ekleyip konuyu açmayı deneyince Cloudflare izin vermiyor konuyu açmama şu linke ilgili kodları ekledim göz atabilirsiniz:
https://hastebin.com/ilufitoraq.xml
ÇÖZÜM: ckeditor kısmını formun en sonuna alınca çalışır hale geldi sonunda. Ne kadar kalıcı bir çözümdür bilinmez.
[PHP] CKEditor Veriyi UPDATE Etmiyor
2
●110
- 22-03-2020, 10:17:24hocam form içerisinde yazan script kodlarını form un dışına üste alıp script de editor1 ismini vermişsiniz ama textareada editor1s demişsiniz texareadaki editor1s i düzeltip değim gibi yapıp kontrol edermisiniz?
- 22-03-2020, 10:19:17Denemiştim onu olmuyordu editor1 & editor1s farketmiyordu yani. Sadece formda ckeditoru en alta koymak çözüm oldu.logomerkezi adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle