Arkadaşlar merhaba. Bir sorum olacaktı. Örnek veriyorum; Bir sitem mevcut. Bu site üzerinden satış yapılıyor. Farklı 10 siteye de reklam verildi. Ben bana düşen sipariş sayfasında hangi siteden reklama tıklanıp da sipariş verildiğini nasıl görebilirim ?
Aklıma şu geldi siteismi.com/siparis_xsitesi.php tarzında her siteye farklı link vereyim daha sonrasında bana düşen siparişi ordan ayırt edeyim dedim ancak şöyle bir durum var.
Atıyorum adam x sitesinden reklama tıkladı benim siparis_xsitesi.php adresime geldi ancak bu adam daha sonra ana sayfaya tıkladı yazıları okudu sonra tekrar site üzerinden sipariş ver' e tıkladığı zaman karşısına siparis.php dosyası gelecek. Bunu nasıl yapabilirim acaba ? Kısacası hangi siteden gelip sipariş verdiğini bilmek istiyorum
Referanslı Sipariş [Yardım]
3
●225
- 30-04-2017, 16:56:55
- 30-04-2017, 17:30:00Siteye link.php?sitesi=1 şeklinde linkler gelen kişinin ip sini sesion yap bu site idsi ile eslestir sepete kontrol yap
Lenovo K50a40 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi - 30-04-2017, 18:41:09Üyeliği durdurulduUğraşmaya gerek var mı?
$_SERVER['HTTP_REFERER'] - 30-04-2017, 19:02:58