Set_time_limit Hakkında Problemi Yaşıyorum
12
●1.151
- 05-04-2016, 19:47:59Turhosttan hosting almıştım, sitemde işlem yaptırdığımda time out hatası alıyorum. Set_time_limit değeriminin 0 olması lazım benim için. Bu fonksiyonu istesem açarlar mı ? Yada açık olan bir hosting sağlayıcısı varmı bildiğiniz.
- 06-04-2016, 17:50:14Hocam ben kod yazmayı bilmiyorum, wordpress dışında da pek bilgim yok. Turhost ile iletişime geçtim, değeri 0 yapamayacaklarını söylediler.
https://www.hosting.com.tr ile görüştüm. Şöyle cevap aldım : Anlık max. 50 Connection yapılabiliyor ve max. 25 httpd process açılabiliyor hostinglerimizde , bu yüzden sorun yaşayabilirsiniz,dilerseniz size ,sanal sunucu önerebiliirim , 1 Yıllık 565.79 TL , VDS-1 paketimizin ücreti
Şimdi ne yapmam lazım, ille de bulut tabanlı sunucu mu alacağım ? Ücreti çok fazla bana. - 06-04-2016, 18:03:28ne gibi bir işlem yapıyorsunuz? ayrıca yılda 150 lira civarına çözülebilir bir mesele sunucu işi, aldırmayın onlara.ArtenonMimarlik adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
- 06-04-2016, 18:07:07Üyeliği durdurulduMerhaba.ArtenonMimarlik adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Tarafınıza PM gönderildi hocam. - 06-04-2016, 18:09:56Kimlik doğrulama veya yönetimden onay bekliyor.sitenizin detaylarını ne iş yapıyorsunuz biraz anlatırsanız yardımcı olabilirim size.
neden derseniz ; normal bir web sitesinin sanal sunucuya ihtiyacı yoktur adamın size söylediği anlık istektir set time ise betiğin çalıştirabiliceği süredir.
eğer set time limit fonksiyonu engellenmemiş ise @set_time_limit(0); şu kodu sayfanın en başına <?php'den sonra eklerseniz bir sorun kalmaz .
