Bir sorgu yapmam lazım ama nasıl yapacağımı çözemedim. Yapmak istediğim olay varyant sistemi yani eticaret sitelerinin sol bölümündeki kriterler.
Tablo şeklim örnek olarak aşağıdadır.
Tablo Adı : urun_varyant
urun_varyant_id | urun_id | varyant_id (autoincrement) | 1 | 5 (autoincrement) | 1 | 7 (autoincrement) | 1 | 10Gördüğünüz üzere urun_id'si "1" olan ürün için 3 farklı varyant var fakat hepsi farklı veri olarak girildi.
Burada nasıl bir sorgu yapmalıyım ki 3'ü seçilince gelsin.
Mesela filtreleme de varyant_id 5-3-10-15 seçildiğinde gelmesin ürün ama 5-7-10 seçildiğinde gelsin.
Not: Bunu aslında isotope ile çözebilirim ama amacım isotope ile çözmek değil çünkü yeni sayfaya yönlendiriyorum o nedenle mysql sorgusu ile çözmem gerekli.
"SELECT * FROM `urun_varyant` group by urun_id"ile urun_id si aynı olanları tek seferde gösteriyorum fakat varyant_id'yi son olanı alıyor sadece hepsini tek tek nasıl yazdırabilirim group by içinde