Merhaba arkadaşlar.
6 yıllık bi haber sitesi var elimde, php formatında yazıldı. Resimler klasörümüz mevcut içerisindeki resim sayısı: 57.972, ftpden baktığımda da sayıyı 57972 görüyorum, php ile sorguda da. FTPden ve panelden baktığımda 3,6GB olmakta. Ancak klasörü indirmek istediğimizde veya backup, kopyaladığımda sayı 27.608 görünmektedir. Boyut da 1,5GB civarında olmaktadır.
Siteyi farklı sunucuya taşıyoruz ancak eski resimlerden bir çoğu açılmıyor. Bu klasörü nasıl kopyalayabiliriz. Bu konu hakkında bilgisi olan varsa yardımcı olmasını rica ederim.
klasör içerisindeki resim sayısı??
4
●393
- 12-07-2013, 00:15:37manuel aktarım yapmak zorundasınız hocam bu konuda whm'ye hiç güvenmiyorum şu full backup olayına her zaman ftp'yi kendim indiririm sabit diskime ve oradan yüklerim mysql'ide aynı şekilde yaparım diğer türlü inanın güvenemiyosunuz.
alternatif olarak dersenizki sunucudan indirmek o kadar şeyi zor olucak diye bağlantı hızı yüksek bi windows sunucunuz varsa oraya bağlanarak ftp'den oraya alın sonrada sisteme yükleyin aynı sunucudan daha hızlı olur - 12-07-2013, 00:52:27full backup yaptığınızda nasıl gözüküyor? o zaman sunucu üzerinde zipleyip öyle indirmeniz lazımbash adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
