Ekleyeyim Adnan Oktar bilinen adiyla Harun Yahya web siteleri mevzuati uzerine r10daki cogu kisiden tecrubeli bir ekibe sahiptir. Turkiyeye daha internetin ilk yayildigi siralar ekolay vs reklamlari donerken Harun Yahyanin sayamadigim kadar sitesi vardi. Adam akil hastasi fazla bulasmayin. Gunlerce izledim bi mana veremedim adama. Adam egleniyor dedim sonra salin gitsin. Bu arada cok guzel munis kedi gibisiniz maaaasallah.
Sonuc olarak ayaginizi denk alin cubbeliyi otturten ozur dileten bu zat emin olun guclu bir organizasyona sahiptir.
Adnan Oktar'ın Avukatından tehdit gibi uyarı aldım...
40
●4.063
- 01-03-2013, 13:54:45Bence tehtit olarak değerlendirmeyin. Sayın Adnan Oktar youtube ve benzeri sosyal medyalarda çok hakaret aldı ve buna savaş açtı. Sizde tanınmış bir kişi olsaydınız bu hakaretlere suskun kalmazdınız değil mi?
Avukat, hukuk metni ile yazmış gözüküyor. Bence dediklerini yapın yaklaşık 300 kişiyi youtube yorumlarından dolayı dava ettiklerini basından okumuştum. Adnan Hoca bu aralar sinirli. Kişilik haklarına yapılan hakaret ve yanlış bilgi vermeniz nedeniyle ağır cezalar çıkabiliyor.
@adnanOktarciyiz - 01-03-2013, 14:40:31kimdir bu Adnan oktar ? ilk defa duydum bu ismi galiba tv pek izlemem ondan olsa gerek
- 01-03-2013, 14:41:52Üyeliği durdurulduEe ?G_i_X_ adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bu mesaj Tapatalk uygulaması aracılığı ile iPhone telefonumdan gönderilmiştir. Kelime hatalarından ötürü özür dilerim. - 01-03-2013, 14:43:21Üyeliği durdurulduEEEsi yorumlar birbirinden de ironik...Faggo adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle