merhaba arkadaşlar,
Öncelikle bu yazıyı dolup taştıktan sonra yazmaya karar verdim, eskiden kestiği paralara hep eyvallah dedim, olayı en başından itibaren anlatacağım sizlere sonuç olarak ne yapmam gerektiği konusunda fikirlerinizi bekliyorum.
Hesabımda hem vadesiz hemdekredi kartı olarak iki hesap bulunuyor, tek karttan yani kredi kartından hem vadesiz hesabıma girip hemde kredi kart işlemleri yapabiliyorum herneyse.. Öğrenciyim geçtiğimiz yıl 2012'de 20 tl kredi kartına eksiyedüştü ve gittim sordum neyin nesi diye, artık yeni bir sistem geldi öğrencilerden de 20 lira kesiyoruz yıllık birkere dedi tamam eywllah dedim..
Ardından geçtiğimiz ay 10 aralık 2012'de tamamen benim kontrolüm dışında benim bağlı olduğum şubeden benim hesabıma otomatik fon alımı tanımlanmış, ve paramın yüzde 75 i otomatik fon alımına gitti, tekrar uğraş uğraş müşteri hizmetlerinden sonunda parayı geri aldım. (burada merak ettiğim şube benim kntrolüm dışında böyle birşey yapabilir mi ? )
Her neyse buna da tamam dedik ve bu ay yine 2012 ye ait olarak önce 40 TL ardından da 2.7 tl para kesilmiş bu neyin nesidir.
40 lirasında değilim ama vereceğimiz para belli olsa örnek veriyrum yıllık 100 lira, seveseve veririz hesabımızı biliriz, böyle paramız olduğunda hesaba bi bakıyorum süpriz 600 TL den 560 kalmış olunca çok moralim bozuluyor.
Bu durumda ne yapmalıyım ne yapmamı önerirsiniz ? Yarın gidip şubeye detaylı bilgi alıcam, ama biz sonuçta kimiz ki, onlar kocaman banka hep onlar haklı olur, haksız olsada bi kılıf bulurlar.
Varmıdır, hakkımızı savunacağımız biryer ?_
iş bankası kafasına göre para kesiyor bakar mısınız..
1
●997