Kız hesap ödemeli mi ?
122
●9.600
- 07-01-2013, 01:28:17Kimlik doğrulama veya yönetimden onay bekliyor.kasıntlığın kuralcılığın alemi yok. illede ben öderim diye kasıntı yapmanın da alemi yok. bak yakın zamandan örnek veriyim; bi arkadaşla görüşmeye başladık bigün birşeyler yapcaz falan neyse bi yerde yedik içtik sonra hesap geldi sonra bu hemen atladı ben kendi hesabımı öderim diye.. dur dedim şık değil bu gitceğimiz yerde sen ödersin. öyle yaptık da zaten gittiğimiz yerde de o ödedi. karizmamdan birşey eksildiğini sanmıyorum, yada ters bir etki bıraktığımı. yok öyle birşey yani cengaverliğin alemi yok tabi sizin karaktenize, kızın karekterine de bağlı. benim olayda ikimizde aklı başında 20li yaşlarda maddi imkanları birbirine yakın, kendince tecrübesi olan düzgün profilli üni. öğrencileri. sizin olayı tam olarak bilmiyorum, birçok etmene göre değişir.
- 08-01-2013, 12:49:59Olay böle işte.Ama kızın içinde olması gerekiyor tabikide.Misafir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
- 08-01-2013, 12:57:343 yıldır birlikte olduğum kız arkadaşım var. Bu konuları çoktan aştık. Ben genelde nakit taşımam bu yüzden ben kartı çıkarana kadar o çoktan cebinden çıkartıp verdiği oluyor (Her zaman değil tabi 4/1)
Hesabı erkek ödeyince ego mu yapılıyor yada iktidarlık mı artıyor bilmiyorum saçmalık - 25-01-2013, 23:39:011., 2. ve 3. buluşmada kesinlikle erkek öder. Hatta ilk zamanlar erkek ödemelidir. Kız ısrar dahi etse erkek asla kabul etmemelidir. Ola ki kız ödedi, eyvah eyvah. O akşam evlere dağılınır ve kız arkadaşları ile günün analizini yaparken sizden "cimri-pinti-züğürt-odun-kalas" gibi pek çok nahoş sıfat ile bahseder.
Çiftler iyice kaynaşır, iş ciddiye biner ve normal bir sevgililik sürecine geçilirse hesabı parası olan öder. Parası olmayan taraf eğer erkekse buluşmaya davet etmez. Kızlar erkeklerin parasız olacağını düşünmediğinden buluşmak isteyebilir. Ama siz şeffaf olmalı ve durumunuzu anlatmalısınız.
Diyelim ki paranız yok. Kıza bunu söylemediniz. Buluştunuz. Yediniz.İçtiniz. Hesap geldi. Kız da siz ödeyeceksiniz sanıyor doğal olarak. Paranızın olmadığını ya da yeterli olmadığını söylediniz. Hoş mu sizce?
Ya buluşmayın. Ya paranızın olmadığını baştan söyleyin. Ya da sürpriz yumurta gibi hesabı kıza itmeyin
Ya da kızı zırt pırt davet edip sonra da hesabı hep ben ödüom diye hayıflanmayın. O zaman buluşmayıverin.
Kızlar ne kadar paraları olursa olsun erkeklerin bu türlü jestlerinden hoşlanır. Siz farkında değilsiniz ama hesabı sizin ödemeniz kadınlar açısından çok önemli ve hep size + puan.
Kız hesabı ödemek için ölse de geberse de aslında her zaman sizin ödemenizi ister. Napak hayat bu ve yazık size, erkek olmak zor ağalar
- 26-01-2013, 02:29:53Üyeliği durduruldukız konusu acılmış,
başbaşa buluştuğum bir bayan varsa ve cebimde para yoksa; kaldı ki benim yaşlarımdaysa kesinlikle ya hic bir şey yapmam, ya teklif etmem ya da onun soylemesini bekler kibarca reddederim.
bu şöyle bir şey ; erkek taşı sıksa suyunu cıkartır yine bir şeyler yapar, babasına kızla buluşcam der, kızla buluşmadan once 1 hafta calışır para ayarlar, bir şeyler yapar. kız ne yapıcak ki
bir de evrende şöyle bir kural var ; ben öğrenciyim, yazın site mite yapar kışın yerim. gecen ay sanırım bi 2.000 tl yemişimdir, para varken o kadar uğraştım manitam olsun diye olmadı. şimdi de aynı patlayan bir yıldızın cekim gücüne kapılmış madde gibi dolanıyor etrafımda kızlar. ne zaman var ne mekan var. ne de para ^^. sanki birisi uzay mekiğine aldı, hepsini teker teker atıyor icime doğru. onlar düşmeyi bekliyor ama mekan kavramı yok düşemezler, zaman kavramı yok ölemezler.
kısacası para olduğu zaman = kız yok.
kız olduğu zaman = para yok
kural ; varsa yedirin.
not : 220 dakika evren belgeselleri izledim durdum. sacmaladıysam ondandır