Misafir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
konu çok güzel aslında,biz erkeklerin ortak sorunu;

ben 23 yaşındayım,durumum ve çevremdeki kızların durumu hep çok iyi çok şükür,şuana kadar hep ben ödedim tüm sevgililerimde,kankalarımda ise ortaklaşa ödedik,normali de bu arkadaş,kanka için vs

şimdi sevgili olayına gelirsek;

benim şuan 1 yıllık sevgilim var,sevgimden/sevgisinden şüphe etmeyeceğim biri

ben ona da hiç ödetmedim birgün sadece cüzdanım arabamda kalmıştı,ben öderim demişti ufak bişeydi.

Diğer zamanlar da da ödememin sebebi çevrenin bu şekilde olması,ve bizdeki erkeklik kibiri

ben daha ilk çıkmaya başladıgımızda cok sorun oluyordu,150 200 hesap bile geldiği olurdu,ben öderdim ama tabi az para değil,düşünmüyo olmazdım bu paranın sonunu

sonrasında da birdaha konu acılmadı ben zaten seni biryere goturuyorsam cebımde para vardır ki goturuyorum dedım,bir daha konusu acılmasın dedım (kızın durumu benden ve ailemden daha iyi)

ama gönül isterki kız bunu diyebilsin,hep sen ödeme,ikimizde üniv ogrencısıyız giderimiz çok vs vs,2 kere sen öde bir kere ben oderım tarzı anlayışlı olabilmesi cok cok iyidir

ama bence bunu biz dedirtmiyoruz hep erkek oder tribiyle basladıgımız icin ilk günden beri

ben durduk yere asla odetmem,ancak kızın yukarıdaki gibi bir konusma yapması gerekir,ikimizde ogrenciyiz vs vs,farkına varmalı

ama bir tavsiye,kızlar hesap odetilmemeye alışmıştır,cünkü davet eden hep biziz,yemeğe gidelim diyen vs.
ben ödeyen kzların da ayrlma durumunda bunların lafını ettıgını cok gordum duydum

o yuzden az yere gidin ama siz ödeyin,ne siz o ödedi diye eziliğ büzülün,nede o boş yere içinde büyütsün bunu
Olay böle işte.Ama kızın içinde olması gerekiyor tabikide.