• 04-12-2012, 04:18:14
    #1
    Kurumsal PLUS
    Serçe parmağımı kapıya kıstırdım. Hem de baya baya sertti. İlk önce tırnağım acıyor sandım ama 3-4 saat geçtikten sonra da acı-ağrı geçmeyince acile gittim.. Röntgende çatlak-kırık çıkmadı ama kemik zedelenmesi varmış.. Adam gibi bir bilgi de vermedi, parmak ateli denen birşey yaptı bir çubuk takti parmağıma yolladı.

    Mouse bile tutmak eziyet şu anda, neredeyse hiçbirşey yapamıyorum.

    Bu durumu yaşayan var mı daha önce ve bu parmağıma taktıkları dalgayı çıkarsam sorun olur mu acaba? Acıyı geçirdiği vs.. de yok zaten. Bir de ne zaman nasıl iyileşir ki bu?
  • 04-12-2012, 04:52:12
    #2
    iyileşmesi zaman alır hocam.daha önce yaşadım bu durumu.bir yere dokunduğunuzda çarptığınızda hissettiğiniz acı psikolojinizi bozmasın dikkat edin o el artık yok uzun bi süre.çok geçmiş olsun
  • 04-12-2012, 04:54:55
    #3
    Üyeliği durduruldu
    hocam boşa takmamıştır heralde bence çıkarma kalsın bu şekil parmağı kırılıp takılan aparatı çıkarıp sonra parma yamuk olan birkaç arkadaşım var