Zendorx adlı üyeden alıntı:
mesajı görüntüle
Erdoğan: İsrail'e savaş açalım dedi
106
●6.190
- 21-11-2012, 03:18:47Kimlik doğrulama veya yönetimden onay bekliyor.yermi yer ne arar la bazardaTheMask adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
- 21-11-2012, 03:21:20O kadar çok bilgili konuştuktan, herkese bi'şeyler öğrettikten sonra konuyu bu şekilde çok zekice, çok yaratıcı bi' espri ile bitirmenizden ötürü tüm forum sizi ayakta alkışlıyor. Siz göremiyorsunuz ama onlar var. Zaten asıl olay da bu değil mi? Siz göremiyorsunuz, ama varlar. Russell'ın dediği gibi, gökyüzünde bi' çaydanlık var, O'nu sadece ben görebiliyorum, benden başka kimse göremez.Zendorx adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
- 21-11-2012, 05:31:26israil ve abd yi büyüten arkadaşlara birkaç sözüm var.
abd'nin götünü silecek beze parası yok. bölünmek üzere. texas ayrı ülke olmak için seçim yapmak istiyor. bunu yıllar önce bir bilim adamı ve tarihçi söylemişti. (oktay sinanoğlu ve kadir mısıroğlu) 6'ya bölüneceğinden bahsediliyor. abd değil mi suriye'ye girmeye cesaret edemeyip bizi sürüklemeye çalışan? zaten suriye'ye müdahele etse, orada etkili olmasını istemeyen 3 ülkeyi karşısına alacağını biliyor. rusya, çin ve iran. abd 2008 de battı. mortgage ev kredi zımbırtısıyla halkı iyice söğüşledi bankalar. lehmann brothers paraları çin'e kaçırdı. abd bir süre çin'den aldığı borçlar ile idare ediyor. cihan devleti batması 2 günde olacak iş değil. Osmanlı'nın bile çöküş dönemi 200 yıl sürmüş.
şimdi 67 savaşında süper güç abd'den aldığı veya abd'nin zengin yahudilerinden aldığı destek ile arapları yenmiş bir israil'i gözünüzde bu kadar büyütmenin anlamı yok. iran'ın silahları kendi üretimi. nükleer silah da üretiyorlar. ne oldu yaptırım vardı iran'a? dünyanın en süper gücü dediğiniz israil ile abd niye iran'a müdahele edemiyor? abd'nin batışıyla da israil orada yanlız kalacak. daha sonra neler olacağını göreceğiz.
şimdi 2020 yılına kadar çin'in yükselişi olacak. abd'de silinince dengeler değişecek. çin ve rusya, abd ve israil gibi katliamcı değiller. en azından ilk amaçları sömürge değil.
bizimse aselsan hızlı bir yükselişte. hala çok gerilerde fakat yatırımlar sürüyor. tank ürettik. seri üretime geçtiği vakit satışlardan çok iyi paralar kazanabiliriz. insansız gözetleme uçağı da üretilecek. daha geliştirme aşamasında. stratejik planlar 3-5 yıl ile yapılmaz. Türkiye devlet olarak güçlü olacak ki, diğer ülkelere ses çıkarabilsin. kendi silahını üretsin, kendi tankını uçağını üretsin ki silah alınan abd, israil gibi devletler zayıflasın. kendi gıda maddelerini, temizlik maddelerini de yapması lazım devletin. bunlar 40-50 yıllık plan olabilir o kadarını ben bilemem. o kadar bilim adamı var onlara yetki verilebilir. herkes kendini düşünmeyi bıraksa ortam çok daha rahat olacak. yani en azından herkes kendine şunu sorabilir "devlete sırtımı dayayayım sonra rahatım" düşüncesine hakim miyim? toplum yerine kendi için çalışan insanlar dünyanın sonunu getirecektir. - 21-11-2012, 12:01:39Pkk ile başa çıkamıyor, kendi ülkesinde her gün gencecik çocuklar, rütbeli askerler, polisler bir hiç uğruna şehit oluyor bunu durduramıyor. Gidip başkalarının mı haklarını koruyacak?
Kendi saçını tarayamayan, gelin saçı yapmaya gidiyor.. - 21-11-2012, 12:27:24korkunun ecele faydası yok. nasıl ki çanakkalede Allah'ın melekleri Rasulullah Efendimiz s.a.v. bize yardıma yetişti biz birleşelim yine o yardım gelecektir Allah'ın izni ile yeterki şu korkaklıktan kurtulalım müslüman insan korkmaz cihaddan Allah yolunda ölmekten kafire karşı savaşmaktan korkuttular bizi sonuç bu işte gıkımız çıkmıyor şaka gibi... söylenecek çok şey var Allah Gazzeye ve tüm kafirle savaş içinde olan ülkelere yardım etsin.
- 21-11-2012, 13:12:20savaşalım diyenlere, savaşmak ne kadar kolaymış yahu.Sanki Red alert ya da age of empires oynuyoruz
--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 13:12:20 -->-> Daha önceki mesaj 13:08:50 --
Şu sitede yorumlarına katıldığım tek insan sizsiniz..elinize sağlık..digiklan adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle - 21-11-2012, 13:29:33Üyeliği durdurulduİsrail'in bize karşı olan teknolojik üstünlüğü inkar edilemez.
Yalnız savaşta teknoloji yadsınamaz bir gerçek olsa bile kara müdahalesi olmadan savaş kazanılamaz.
Epi topu 6 milyon nüfuslu İsrail'in 100 küsür bin askerini 6 ya 7 ye katlayacak bir Türk ordusu var. Kendimizi bu kadar aciz görmeyelim.
İsrail demir kubbe adında bir füze savunma sistemi geliştirmiş ve buna 1 milyar dolar para harcamış. Yani israil'e yollatılan füzeleri havada imha ediyor ve zarararı minimuma indiriyor.
Hamas bile zaman zaman bu kalkanı aşabiliyorsa bazı şeyleri gözümüzde bu kadar büyütmenin manası yok. Kaldı ki kendimizi Hamasla falan mukayese edecek değiliz.
Son zamanlarda askeri teknoloji olarak Aselsanla birlikte ciddi atılımlar halindeyiz. Elbette bizim bilmediğimiz ciddi silah gücümüz bizimde vardır.
Ama bu demek değildir ki İsraille savaşalım. Ekonomimiz herhangi bir savaşı kaldırabilecek durumda değil.