• 16-11-2012, 21:28:17
    Allah'a Emanet Olun.....

    ....
  • 16-11-2012, 21:38:35
    .................................................. ...
  • 16-11-2012, 21:39:12
    gazze israil meselesinden nasıl teröre geldiniz zama geldiniz tebrikler vallahi
  • 16-11-2012, 21:45:37








  • 16-11-2012, 21:49:57
    JoEN adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Yanlış anlama sadece meraktan soruyorum; ailenizde Sebateyistlik, Yahudilik veya Ermenilik var mıdır?

    Yoktur. Aslen Kayseriliyim. Tüm sülalem Türk ve Sünni.
    Peki sizin ailede herhangi bir araplık mevcut mudur?
  • 16-11-2012, 22:01:14
    “Ben Arabım, Fakat Arab Benden Değildir.”
    Hz. Muhammed S.A.V.

    ....
  • 16-11-2012, 22:02:38
    JoEN adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Tüm ailem Türk'tür ve bununla gurur duyarız ama, canımızı feda edeceğimiz, uğruna kainat yaratılan kişi Arap'tır. Hani sünniyim diyorsun ya, sünnilerin bağlı olduğu peygamber, işte o Arap.

    Türksün ve müslümansın ama, uğruna dünyanın yaratıldığı peygamberinin mensubu olduğu ırktan nefret ediyorsun??

    Birileri şaka yapıyor ama daha çözemedim..
    Sen benim mesajlarımı okuduğuna emin misin?
    Kim dedi arap düşmanıyım diye.
    Sadece saptama yaptım Fransız ihtilalinden sonra yahudilerin Türklere hizmeti araplardan fazladır.
    Peygamber araplardan çıktı diye bütün arapların vebali bizim değildir.
    Benim mehmetçiğim şehit olduğunda bir tane arap devletinden kınama duydun mu sen hiç? Demek ki peygamber ümmeti seni bu kadar önemsiyor.
    300 milyonluk arap coğrafyasının sesi çıkmıyor da ben mi uğraşacağım Filistinle. Satmasalardı topraklarını Yahudilere. Osmanlıyı bırakıp ingilizlerle yatağa giren Filistinlilerin uğradığı tecavüz beni çok ilgilendirmiyor. O yatağa girmeselerdi.
    Elbette kınarız. İsrail'e yapma deriz. Ama benim derdim Mehmetçiktir.
  • 16-11-2012, 22:09:53
    DIŞ HABERLER SERVİS

    Hamas'ın silahlı kanadı İzzettin el Kassam Tugayları, Kudüs'e Kassam roketi attıklarını açıkladı.

    Kudüs'te de sirenler çaldı. Jerusalem Post gazetesi internet sitesinden, iki roketn Kudüs'e düştüğünü ancak ölen ya da yaralanan olmadığını duyurdu. Haaretz gazetesi ise internet sitesinde roketin Kudüs'ün güneyindeki in Gush Etzion'a düştüğünü belirtti.

    Bugünkü saldırıyla 1970'den beri ilk kez Kudüs'e bir roket düşmüş oldu. Kudüs, Gazze Şeridi'ne 70 kilometre mesafede bulunuyor.

    Bugün öğle saatlerinde de İsrail'in başkenti Tel Aviv'e roket saldırı düzenlenmişti.

    İSRAİL: 7 HAFTALIK SAVAŞA HAZIR OLUN
    Diğer yandan İsrail Ordusu, ülkenin güney ve orta kesimlerindeki yerel yetkililere 7 haftalık savaşa hazır olmaları talimatını verdi. Yerel basının haberine göre yerel yönetimlere talimat Seferberlik Komutanı Orgeneral Eyal Eizenberg tarafından verildi.

    HAMAS: İSRAİL UÇAĞINI DÜŞÜRDÜK
    Kassam Tugayları'ndan yapılan bir başka açıklamada da, Gazze semalarında uçuş yapan İsrail savaş uçağının, füzeyle vurularak düşürüldüğü ileri sürüldü. Açıklamada, uçağın düştüğü ve enkazına ulaşılmaya çalışıldığı ifade edildi. Gruptan dün de benzer bi iddia gelmişti.

    Kassam Tugayları ayrıca, Bureyc mülteci kampı yakınlarında çok sayıda İsrail askerini vurduklarını öne sürdü. İsrail medyası ise bölgede sivil bir aracın antitank silahıyla vurulduğunu fakat araçtakilerin saldırıdan önce kaçmayı başardığını duyurdu.

    İSRAİL GAZZE'DE 3 YOLU KAPATTI

    İsrail Ordusu Gazze Şeridi çevresindeki üç yolu kapattı

    habertürk.
  • 16-11-2012, 22:11:03
    Bu yahudiler yüzünden birbirimize düştük farkındamısınız ?