Selamün aleyküm arkadaşlar zyxel nbg-417n marka model access point aldım.daha dogrusu öncedede vardı şimdi kullanım klavuzu felen mallasef yok .daha önceden denemiştim ama gine mallasef yapamamıştım.
Diger odada modem takılı internet var benim odada ve uzak odalarda mallasef wairless sinyalleri yetmiyor çok düşük geliyor bazı yerlerde hiç çekmiyor. onun için bu acces ponit acilen kurmam lazım. hiç bir bilgim. Bİ üstat bu konularda bilgisi olan daha önceden kurmuş olan bi arkadaş bana yardımcı olurmu acaba??.Acil olmasa arkadaşlar inanınki buraya açmazdım konuyu.Şimdiden yardımcı olacak arkadaşa teşşekürler.
access point kurulumundan Anlayan bi arkadaş??
5
●1.364
- 04-11-2012, 22:00:40
- 04-11-2012, 22:13:48korkufan:valla üstat dedigin bişi anlamadım bu konuda hiç bi bilgi sahibi degilim .
acaba varsa msn nizi verirmisiniz.
Tontonq : üstat valla dediklerinizden hiç bişi anlamadım.alırken bu acces ponit'in kablosuz interneti alıp aynı şekilde gine kablosuz şekilde dagıttıgını söylediler .bu şekildemi acaba fayda almam . bu şekilde fayda almasam önemli degil kabloda çekerim .siz bana nasıl önerirsiniz?.
varsa sizde msn verirmisiniz msn den anlatsanız çok iyi olur. - 04-11-2012, 23:17:15korkufan adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Üstat anlatım çok güzel ama benim modem Zyxel P-660HN-F1Z modem arayüzü ing ye çevirdim fakat Bridge Restirict" ap mode gibi şeyler mallasef yok ):
Modem arayüzüm şu şkeilde üstat:
http://g1211.hizliresim.com/13/4/fmxr6.jpg
mallasef access point yazılı bi alanda göremedim modemde wairless ayarlarında ):
--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 23:17:15 -->-> Daha önceki mesaj 22:36:07 --
Herkese teşşekürler Arkadaşlar zyxel i teknik destek hattından arayarak sorunumu söyledim sagolsun adım adım yaptırdılar .teşşekürler. herkese sagollun.