Merhaba arkadaşlar;
Öncelikle bu konularda tecrübesiz değilim ancak ilk defa böyle bir şey başıma geliyor ve ne yapacağım konusunda biraz kararsızım.
Uzun yıllardır tanıdığım bayan arkadaşıma kardeş gözüyle bakmaktaydım. Şuan içinizden sövseniz haklısınız. Kardeşiz biz, sen benim ablamsın (aramızda 1 yaş var), sen benim kardeşimsin gibi konuşmaktaydık ve hala o tarz konuşuyoruz.
Yaklaşık 3 yıl bu kişiyle baya samimiydik. Ondan sonra kendisi bazı olaylar yaşadı ve ortalıktan kayboldu. Ulaşmaya çalıştım, arkadaşlarını aradım vs kendisine ulaştım. İyiyim ben, aşığım dua et bana falan dedi. İyi olduğunu bilmem yeterliydi bana ama aslında takmıyordum kendisini..
Biz bu kişiyle tekrar konuşmaya başladık. Baya samimiyiz tabi canımlı cicimli konuşuyoruz. Benim kardeşim diye hitap ettiğim karaktersiz (bu konu farklı şuan o insanlarla konuşmuyorum) insanlar bu kişinin numarasını alıp işte yiğit sana aşık ama siz arkadaşsınız ondan söyleyemiyor diye mesaj atıyorlar. O gece bu kişi bana hiç mesaj atmadı. Ertesi gün uzun ısrarlarım sonucunda meseleyi anlattı ve bana gerçekten böyle birşey var mı diye sordu. Bende makara olcak diye salağa yattım biraz. Var mı böyle birşey yok mu diye soruyor ben kaçamak cevap veriyorum. Arkadaşlarım da var de ne olcak falan diye bana gaz veriyorlar. (bunu diyen kişiler mesaj atan kişiler)
Ben o gün dayanamayıp yok öyle birşey tabii ki de sen benim ablamsın dedim ve konu kapandı. Şuan bana aşkım diyor bazen bende şakayla karışık deme öyle kötü oluyorum, uzun süredir kimse bana aşkım demiyor bayılcam şimdi vs gibi cümlelerle kendisine takılıyorum.
Ben başka şehirdeyim o başka şehirde ne zaman İzmir'e gitsem görüşüyoruz.
Geçen gün bu kişi benim yüzümden (çekildiğimiz bir fotoğrafı facebook'a yüklememiz üzerine) eski sevgilisiyle yani peşini bırakmayan sevgilisiyle kavga etti bana da "en azından yanımdasın, ve sen benim için herşeyden öte değerlisin,çünkü biliyorum gitmezsin,yanımdasın, ve hep kardeşiz" yazdı.
Ama biz hala aşkım,hayatım,canım,bebeğimli konuşuyoruz. İşte senin aşkından oturup içiyorum falan diyorum.
Bugün dayanamadım sana gerçekten aşık olsam itiraf edemicem falan yazdım.
Sen ciddiyim de ben sana inanırım dedi kendisi, ben de ciddiyim dedim.
Onun üstüne "inandırmak için ciddi doğru söylüyorum dediğinde inanırım ama bunu beni denemek için harcama" dedi ve uyudu.
Telefonumun duvar kağıdı o, konuştuğum tek kız ve tek insan o, dertleştiğim tek kız ve tek insan o.
Sizce nasıl bir yol izlemeliyim, bana karşı birşeyler hissediyor mu?
İlk defa böyle oluyorum
48
●4.416
- 03-11-2012, 01:52:20Hocam yaşadığın durumu anlamaktayım. Büyük bir boşluk içerisindesin. Çok çok kız arkadaşın olmadı veya böyle samimi olup güveneceğin kimse olmadı. 1 yaş veya kardeş demen hiç önemli değil açıkcası. Korkabilirsin ya öğrenip sevdiğimi küserse aram bozulursa diye. Ama şunu söylemeliyim ki bunu göze alıp söylersen kabul etmezse eğer bir şekilde geri döner tekrar arkadaş olmak için. çünkü bi tür alışkanlık olmuştur. Tecrübeyle sabittir.
- 03-11-2012, 02:04:54Üyeliği durdurulduEvet hocam boşluk içerisindeyim. Onun da nedeni samimi olup güvenebileceğim kimse olmadı veya çok kız arkadaşın olmadı diye değil 12 yıllık arkadaşlarım tarafından terkedilmem.Abdlsmt! adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Değerli yorumunuz için teşekkür ederim, dediğiniz gibi arkadaşlarımla konuşmamam sonrasında bu soru oluştu kafamda. - 03-11-2012, 02:15:16Üyeliği durdurulduYüz yüze görüşmekteyiz zaten.Erol adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
En son 29 Ekim'de görüştük. Miting vs vardı kalabalığın içinden geçerken zorla elimi tuttu. - 03-11-2012, 02:19:26Üyeliği durdurulduAynı şekilde devam et diyorsunuz yani ?Erol adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
- 03-11-2012, 02:22:07Üyeliği durdurulduHocam öncelikle yorumlarınız için çok teşekkür ederim.Erol adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ama biraz açık konuşursanız çok daha iyi olacak