Merhaba arkadaşlar;
Öncelikle bu konularda tecrübesiz değilim ancak ilk defa böyle bir şey başıma geliyor ve ne yapacağım konusunda biraz kararsızım.
Uzun yıllardır tanıdığım bayan arkadaşıma kardeş gözüyle bakmaktaydım. Şuan içinizden sövseniz haklısınız. Kardeşiz biz, sen benim ablamsın (aramızda 1 yaş var), sen benim kardeşimsin gibi konuşmaktaydık ve hala o tarz konuşuyoruz.
Yaklaşık 3 yıl bu kişiyle baya samimiydik. Ondan sonra kendisi bazı olaylar yaşadı ve ortalıktan kayboldu. Ulaşmaya çalıştım, arkadaşlarını aradım vs kendisine ulaştım. İyiyim ben, aşığım dua et bana falan dedi. İyi olduğunu bilmem yeterliydi bana ama aslında takmıyordum kendisini..
Biz bu kişiyle tekrar konuşmaya başladık. Baya samimiyiz tabi canımlı cicimli konuşuyoruz. Benim kardeşim diye hitap ettiğim karaktersiz (bu konu farklı şuan o insanlarla konuşmuyorum) insanlar bu kişinin numarasını alıp işte yiğit sana aşık ama siz arkadaşsınız ondan söyleyemiyor diye mesaj atıyorlar. O gece bu kişi bana hiç mesaj atmadı. Ertesi gün uzun ısrarlarım sonucunda meseleyi anlattı ve bana gerçekten böyle birşey var mı diye sordu. Bende makara olcak diye salağa yattım biraz. Var mı böyle birşey yok mu diye soruyor ben kaçamak cevap veriyorum. Arkadaşlarım da var de ne olcak falan diye bana gaz veriyorlar. (bunu diyen kişiler mesaj atan kişiler)
Ben o gün dayanamayıp yok öyle birşey tabii ki de sen benim ablamsın dedim ve konu kapandı. Şuan bana aşkım diyor bazen bende şakayla karışık deme öyle kötü oluyorum, uzun süredir kimse bana aşkım demiyor bayılcam şimdi vs gibi cümlelerle kendisine takılıyorum.
Ben başka şehirdeyim o başka şehirde ne zaman İzmir'e gitsem görüşüyoruz.
Geçen gün bu kişi benim yüzümden (çekildiğimiz bir fotoğrafı facebook'a yüklememiz üzerine) eski sevgilisiyle yani peşini bırakmayan sevgilisiyle kavga etti bana da "en azından yanımdasın, ve sen benim için herşeyden öte değerlisin,çünkü biliyorum gitmezsin,yanımdasın, ve hep kardeşiz" yazdı.
Ama biz hala aşkım,hayatım,canım,bebeğimli konuşuyoruz. İşte senin aşkından oturup içiyorum falan diyorum.
Bugün dayanamadım sana gerçekten aşık olsam itiraf edemicem falan yazdım.
Sen ciddiyim de ben sana inanırım dedi kendisi, ben de ciddiyim dedim.
Onun üstüne "inandırmak için ciddi doğru söylüyorum dediğinde inanırım ama bunu beni denemek için harcama" dedi ve uyudu.
Telefonumun duvar kağıdı o, konuştuğum tek kız ve tek insan o, dertleştiğim tek kız ve tek insan o.
Sizce nasıl bir yol izlemeliyim, bana karşı birşeyler hissediyor mu?