Kuru Sıkı Hk.
4
●642
- 27-10-2012, 00:50:07Üyeliği durdurulduApartmana hırsız girmiş dün gece sabaha karşı.Evde yoktuk bizim eve girememiş çok şükür.Korunma amaçlı biber gazı almayı düşündüm ama adamın elinde bıçak varsa biber gazının fayda etmeyeceğini düşündüm.Kuru sıkı silah almayı düşünüyorum bunu hırsıza karşı kullanmak suçmudur ? Yaralamak vs.
- 27-10-2012, 00:58:37Üyeliği durdurulduTCK karışık bu konuda, öncelikle hırsıza kuru sıkı çekilmez, onda gerçek silah olacağını her zaman düşün.
hırsızı tek darbe ile bıçakla yaralarsanız pek birşey olmaz, ancak birden fazla yaralama işkence gibi durumlarda ceza alırsınız.
ruhsatlı silah ile yatak odasında vurabilirsiniz, hırsızı sırtından yatak odasında dahi vuramazsınız, yüzü size dönük olmalı
ruhsatsız silah ile vurursanız adam yaralama ve ruhsatsız silah bulundurmaktan ceza alırsınız
tavsiye olarak, vurmayın yaralamayın, psikolojik baskı uygulayın
- 27-10-2012, 00:59:04Kuru sıkı tabancayi faturası ile şarjörü üstünde olmamak kaydıyla dışarıda tasiyabilirsiniz. Meskun mahalde ateş ederseniz ve şikayet olursa karakola alırlar ama hiç bir şey yapamazlar. Ayrıca hirsiza karşı değil kuru sıkı sopa bile kullanmanızı tavsiye etmem. Sen kuru sıkıyı çıkarıp sıkarsın, adam sesinden kuru sıkı olduğunu anlayıp gerçeğini saydirirsa ne olacak? Bu sebeple hırsız ile karşı karşıya gelmemek en güzeli. Güvenlik için apartman içine kapalı devre kamera sistemi kurun. Her evdede alarm olursa sorun olmayacaktır.
HTC One X cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi - 27-10-2012, 01:00:52Üyeliği durduruldukuru sıkı silah üstte taşınmaz, sevk durumunda şarjör ayrı şekilde paketlenip taşınıroreilya adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
belde taşınmaz. - 27-10-2012, 01:16:07Sanirim yazdığım mesajdan üstünde taşınabilir anlaşılmış. Yanlış anlasilmayi düzeltelim; her ne koşulda olursa olsun kuru sıkıyı üstünde tasiyamazsiniz. Yalnızca kendi kutusunda bir yerden bir yere sevk edebilirsiniz. Kolluk kuvvetleri ustunuzde yakalarsa 500 tlden ceza yazıyor. Ayrıca araçta da tasiyamazsiniz. Kısaca evden dışarı cikaramazsiniz. Hirsiza karşı evde yatak odası hariç ve yüzü dönük olmasi dışında atesleyemezsiniz.BHCoder adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
HTC One X cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi