Arkadaşlar merhaba,
Temizliğe ve hijyene oldukça dikkat ederim. Ancak şu sıralar saçlarımda inanılmaz kepeklenmeler oluyor.. Her gün yıkamama rağmen , duştayken de 3-4 kere durulamama rağmen saçlarımı kaşıdığımda tırnaklarımın arasını dolduracak kadar çok kepek oluyor... Varmıdır bunun bir çözümü ? Hangi şampuanı önerirsiniz ? Yada bitkisel bir karışım falan?
Kepek Problemi
15
●1.296
- 15-10-2012, 15:57:11Bende de bu sorun vardı. Ta ki konazol ile karşılaşıncaya kadar. Bildiğim bir yan etkisi yok. Fiyatıda normal şampuan aralığında idi. Başınıza sürüp 4-5 dk ovalayın. Dibini kazımaya çalışmayın kesinlikl. Sonra da yıkayın. 2 hafta gibi bir sürede etki göstermesi lazım. Umarım geçer.
- 15-10-2012, 23:50:50Mevsimsel, dönemsel, havasal olabilir. Geçiciyse geçer zaten birkaç güne. Saç derisi sorunu sonuçta. Deriyi çok kurutmayın, tırnak mırnak daha çok döküntüye neden olur.