• 20-09-2012, 00:24:51
    #1
    Uzun süredir misli kullanıyorum. Genelde eft işlerim için kullanıyorum. Ama paramı yatırsınlar diye de arada sırada kafama göre sallamasyon kuponlar yapıyorum. Ama bugün para çekecek oldum. Parayı bir türlü göndermiyorlar. Aradım böyle böyle dedim. Müşteri temsilcisi sümbül ağa modun da hesabınızı eft için kullandığınızdan dolayı yarın saat 18 den sonra yatıracağız. Daha önce kupon yapan üyelerimize veriyoruz parayı dedi.

    Şimdi üzerime gelmeyin orası banka değil diye. Zaten arada sırada kupon yapıyorum sırf eft yapıyor demesinler diye. Garanti bankasında hesabım var ama o da hesapta para görse hesap işlem ücreti diye kesiyor. Eft havaleye bir sürü para kesiyor ama atm si çok vazgeçemiyorum.

    Acaba hangi bankayı önerirsiniz hesap işletim ücreti olmayan yada daha düşük olup internet bankacılığı iyi olan.
  • 20-09-2012, 00:49:39
    #2
    Kimlik doğrulama veya yönetimden onay bekliyor.
    KuveyTürk ün yok galiba işlem ücretleri orayı deneyin.
  • 20-09-2012, 00:52:37
    #3
    halkbank kullanıyorum, internet üzerinden eft/havale ücretsiz. işletim ücreti almıyor (öğrenci) hiç bir sorun yaşamadım tüm işlemlerimi rahatlıkla halledebiliyorum.
  • 20-09-2012, 01:26:13
    #4
    Üyeliği durduruldu
    Misli.com'u bende aynı sizin gibi kullanıyorum, birkere bu duruma düştüm ama sonunda onlarıda anladım.

    Sistem basit, 24:00'dan önce yaptığınız ödeme talebi 18 saat sonra hesabınızda oluyor. Yani 1 iş günü devrediyor. Bencede güzel bir sistem.
  • 20-09-2012, 01:48:08
    #5
    Kimlik doğrulama veya yönetimden onay bekliyor.
    Misli, tuttur, nesine, oley..
    Hepsinde aynı sistem var sanırım eft merkezi olarak kullanılabiliyor, biri bitince diğerine geçin. Yada sadece para atacağınız zaman kullanmayın arada bi 2-3 tl lik kupon yaparsanız bi' sıkıntı olmaz. Ben sürekli öyle yapıyorum hesaplarda da hep kupon yapmalık bi para bulunur sıkıntı olmadı şuana dek.
  • 20-09-2012, 01:50:10
    #6
    Sürekli EFT merkezi olarak kullanıyorum ben kuponlarımıda yapıyorum

    15 dakikada atıyorlar paramı 1 yıldan beri böyle
  • 20-09-2012, 09:58:15
    #7
    Zaten çok da işlem yapmıyorum. Taş çatlasa 2 haftada bir belki para çekiyorum. Arada sırada da çakmasınlar diye kupon yapıyorum ama işte eft merkezi değil demeye getirdiler. Gerçi onlarda haklı. Bir şey demiyorum da millet nasıl tüm ticareti oradan götürüyor onu anlamıyorum. Birde saat 6 dan sonra atarız dediler saat 9 du parayı atışlar. Belki de parayı atmayınca 4 liralık kupon yaptıydım onun hatrınadır. . Bundan sonra töbe bunlarla çalışmam. En iyisi bir bankaya sığınalım.
  • 20-09-2012, 14:12:20
    #8
    Üyeliği durduruldu
    Arada sırada kupon yapmakla olmuyor.
    Düzenli olarak en az 5 TL her para çekmeden önce kupon yapıcaksın ki adamlarda senin işini görsünler.