• 19-09-2012, 17:01:01
    #1
    Üyeliği durduruldu
    Arkadaşlar soracak başka başlık bulamadım. Jobsindubai.com diye Dubai`de iş bulma sitesi mevcut. Fakat güvenilir olup olmadığını bilmiyorum. Bu site hakkında bilgiye sahip olan var mı ? Kayıt tamamlanması için 92$ para istiyor. Az değil.

    Yada başka bu tip güvenilir bir site bilen var mı ?
  • 19-09-2012, 17:14:13
    #2
    ilk olarak ssl kullanmış +1
    whois'de adresleri var +1
    reg tarihi 2002 +1
    tasarıma bakılırsa uzman işi +1

    bana çok güvenilir geldi. fakat içerik olarak işine yarar mı yada vaad ettikleri şeyler artık neyse uygunmu bilemem.
  • 19-09-2012, 20:25:44
    #3
    Üyeliği durduruldu
    Eyvallah kardeş fikirlerin için saol. Bu zamanda kimseye güven olmuyor. Bu şekilde kurulmuş sağlam gözüken çok fazla green cart siteside mevcut. Bunların bazılarının para alıp hiç bir şey yapmadıklarını duydum. Bu sitede Dubai`den iş bulma sitesi. Bir çok yerde ismi geçiyor. İşverenlerin seni CV ni takip ettiği bir site. Aranızda kullanan varmı veya bu tip bir siteden faydalanan varmı merak ediyorum.
  • 19-09-2012, 20:32:28
    #4
    Kimlik doğrulama veya yönetimden onay bekliyor.
    AqHuaN adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    ilk olarak ssl kullanmış +1
    whois'de adresleri var +1
    reg tarihi 2002 +1
    tasarıma bakılırsa uzman işi +1

    bana çok güvenilir geldi. fakat içerik olarak işine yarar mı yada vaad ettikleri şeyler artık neyse uygunmu bilemem.
    ona bakarsan jigolo siteleri çok iyi tasarımlı ve ssl 49 dolar herkes alabilir