• 19-08-2012, 09:49:03
    #19
    pratikte hepimiz kardeşiz
  • 19-08-2012, 10:14:05
    #20
    Üyeliği durduruldu
    Bu kişiden kişiye farkeder. Mesela ben böyle durumlarda pek istekli değilim açıkcası. Valla bana beraber büyüdüğümüz komşumuzun kızları bile kardeşim gibi gelir bazen. O yüzden ben bu durumdan uzak dururum. Dışarıda çok kız var dostum. Değişik birilerinde ara mutluluğu sadece tavsiye bu. Senin dediğinde caiz olduğu sürece olur tabi.
  • 19-08-2012, 10:16:47
    #21
    haha. super yorumlar gelmis . bayraminiz mubarek olsun bu arada

    kiz annemin babasinin (dedemin) erkek kardesinin , kiz cocugunun kizi


    tamam ya no problem , ben kizi tanimaya basliyim sonrada annemle haber yollatiriz
  • 19-08-2012, 10:16:48
    #22
    yani akraba gibi birşey oluyorsunuz ama çok uzak yani takılacak kadar ciddi bir yakınlık yok.
  • 19-08-2012, 10:22:00
    #23
    Normal bir arkadaş gibi bakabilirsin bence Dıdıdı dıdıdı bilenler vardır belki
  • 19-08-2012, 10:23:42
    #24
    kizin babasini felan hic gormedim, ama annesini felan bir ariyip bayraminiz mubarek olsun diyelim..
  • 19-08-2012, 10:37:09
    #25
    Kimlik doğrulama veya yönetimden onay bekliyor.
    Nisa suresi ayet 23:
    "Size şunları nikahlamak haram kılındı: Anneleriniz, kızlarınız, kız kardeşleriniz, halalarınız, teyzeleriniz, erkek ve kız kardeşlerinizin kızları, sizi emziren süt anneleriniz, süt kızkardeşleriniz ve karılarınızın anneleri ve kendileri ile zifafa girdiğiniz kadınlarınızdan olan ve evlerinizde bulunan üvey kızlarınız. Eğer üvey kızlarınızın anneleri ile zifafa girmemişseniz onlarla evlenmenizde size bir günah yoktur. Sulbünüzden gelen (öz) oğullarınızın hanımları ile evlenmeniz ve iki kız kardeşi birlikte nikahlamanız da haramdır. Ancak cahiliyyet devrinde geçen geçmiştir. Şüphesiz ki Allah gafur (çok bağışlayıcı) ve çok merhamet edicidir."
  • 19-08-2012, 10:37:54
    #26
    RHCP adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Bu kişiden kişiye farkeder. Mesela ben böyle durumlarda pek istekli değilim açıkcası. Valla bana beraber büyüdüğümüz komşumuzun kızları bile kardeşim gibi gelir bazen. O yüzden ben bu durumdan uzak dururum. Dışarıda çok kız var dostum. Değişik birilerinde ara mutluluğu sadece tavsiye bu. Senin dediğinde caiz olduğu sürece olur tabi.
    hocam dogru diyorsunuzda, ben daha kizi bir kez gordum. normalde köye gelmezmis bunda iste gelmis.

    koyde tanistik yani beraber buyume vs hic yok kiz bana "yabanci"
  • 19-08-2012, 13:21:11
    #27
    Kızı beğendiysen ve Dinen bir sakınca yoksa evlenebilirsin. Direk Teyze Kızı olsabile ama sen yinede hastanede bi kontrol ettir.