• 14-08-2012, 01:22:06
    #46
    Kimlik doğrulama veya yönetimden onay bekliyor.
    Archer34 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Yola çıkın hocam. Hükümetteki partiye oy atan bir şahısı sıkıştırın. Size söyleyeceği ilk yada en son şey "o zaman nasıl %50 alıyor" olacaktır. Erbakanı tahtından indiren, koalisyonu tarihe gömen güç nasıl ve ne şekilde Hükümeti daha yolun başındayken 2002 yılında indirmedi, indiremedi? Sorgulanması gereken o kadar çok şey varken biz çok boş işler ile uğraşıyoruz.
    Osman Paşa bu ülkeyi tek başına kurtarmayacak. Emir verecek, emiri uygulayanlar kurtaracak. Terör konusuna gelirsek Asıl dağı temizlemek zordur. Şehirdeki sempatizanları temizlemek çok kolay bir iştir. Bakın bugün almanyaya. Türkleri ülkelerinden atmak için türlü türlü işler çeviriyorlar. Ayrıca arkalarında devlet var. Bu yapının aynısı Türkiyede yapılabilir. Devletin gizlice desteklediği bir örgüt kurulur, sempatizanlar tek tek öldürülür, gömülür gidilir. Bu çok zor bir iş değildir. Almanya ve Bazı avrupa ülkeleri bunu yapıyorsa çokta çağdaş bir uygulamadır kanımca.
    Zor olan dış devletlerin desteğiyle kandil dağına yerleşmiş olanları temizlemektir. Bunun içinde Güçlü bir ordu, Güçlü bir siyaset, Güçlü bir irade gerekmekte. Saydıklarımın 1 tanesi bile hükümette yok.

    sempatizanları temizleyemezsiniz asla.. daima var olacaklar.. Güneydoğudaki bdp yönetimindeki ilçelerde yaşasaydınız anlardınız demek istediğimi..
  • 14-08-2012, 01:23:11
    #47
    Eski kafalar gidene kadar , bu otobüs yoluna devam eder..
  • 14-08-2012, 01:24:01
    #48
    Üyeliği durduruldu
    olgacveysel adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    sempatizanları temizleyemezsiniz asla.. daima var olacaklar.. Güneydoğudaki bdp yönetimindeki ilçelerde yaşasaydınız anlardınız demek istediğimi..
    Zaman alabilir ama yapılamaz diye birşey yok. Önce inanmak gerekir. Zamanında ermenileri sürdük, gerekirse bunlarıda süreriz. Farklı farklı çözümler mevcut. Yapacak irade, hükümet yok.

    Hublot adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Eski kafalar gidene kadar , bu otobüs yoluna devam eder..
    Bende öyle düşünüyordum ama yeni kafaların sadece yaşı ufak, düşünceleri aynı. Hatta şuan facebookda resmimi beğen diye mesaj atmaktalar.
  • 14-08-2012, 01:28:50
    #49
    Şuan ki kişilerden pek bir şey değiştirecek yok, yerin altından bir kaynak gelmeli sıfırdan
    Alıntı
    Archer34
  • 14-08-2012, 01:30:17
    #50
    Archer34 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Zaman alabilir ama yapılamaz diye birşey yok. Önce inanmak gerekir. Zamanında ermenileri sürdük, gerekirse bunlarıda süreriz. Farklı farklı çözümler mevcut. Yapacak irade, hükümet yok.
    bu ülkede 20 milyona yakın Kürt var büyük ihtimal.. hepsi sürülemezki.. yola getirilmeye çalışmaları lazım.. ama bu iş hükümetle değil.. tüm siyasi parti güçleri ve halk iradesi ile alakalı.. yoksa körü körüne seçim yapıyoruz.. Başımızdaki parti yine kalacak sevsek de sevmesek de bu belli..
  • 14-08-2012, 01:32:39
    #51
    ATATÜRK'ün GENÇLİĞE HİTABESİ'nden aldığım bu cümleler herşeyi anlatıyor zaten,anlayana davul zurna saz;anlamayana küskü bile az!


    Cebren ve hile ile aziz vatanın, bütün kaleleri zaptedilmiş, bütün tersanelerine girilmiş, '''bütün orduları dağıtılmış''' ve memleketin her köşesi bilfiil işgal edilmiş olabilir. Bütün bu şerâitten daha elîm ve daha vahim olmak üzere, memleketin dahilinde, iktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hattâ hıyanet içinde bulunabilirler. Hattâ bu iktidar sahipleri şahsî menfaatlerini, müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit edebilirler. Millet, fakr u zaruret içinde harap ve bîtap düşmüş olabilir. Ey Türk istikbalinin evlâdı! İşte, bu ahval ve şerâit içinde dahi, vazifen; Türk İstiklâl ve cumhuriyetini kurtarmaktır! Muhtaç olduğun kudret, damarlarındaki asîl kanda, mevcuttur!
    —Mustafa Kemal Atatürk
    20 Ekim 1927
  • 14-08-2012, 01:35:38
    #52
    Allah düşmanımı bile oralarda yaşamak zorunda bırakmasın. Çöpü çöpe atmayı beceremeyen ülke kuracak..Pehh...
  • 14-08-2012, 01:35:45
    #53
    Üyeliği durduruldu
    olgacveysel adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    bu ülkede 20 milyona yakın Kürt var büyük ihtimal.. hepsi sürülemezki.. yola getirilmeye çalışmaları lazım.. ama bu iş hükümetle değil.. tüm siyasi parti güçleri ve halk iradesi ile alakalı.. yoksa körü körüne seçim yapıyoruz.. Başımızdaki parti yine kalacak sevsek de sevmesek de bu belli..
    Hocam 20 milyon Kürt olabilir. Hepsinin sempatizan olduğunu sanmıyorum. Eğer öyle olsaydı bu ülke yaşanmaz hale getirilirdi. BDP'nin aldığı oy oranı belli. Sorun şuan için çok büyük değil ama sürekli ilerliyor.

    Biran önce nüfus planlaması yapılmalı. Temizleyemiyorsanız Sınırda tutun bari ! denilmeli hükümete. Başımızdaki parti kaldığı sürece bölünme yolunda hızla ilerleyeceğiz.

    Birinci dünya savaşından sonra çok kısa bir sürede Hitler sayesinde Almanya süpergüç oldu ve ikincidünya savaşını başlattı.

    Türkiye birinci dünya savaşından sonra küllerinden doğru, aradan neredeyse 1 asır geçti ama Atatürk zamanında ne yapıldıysa aynısıylayız. Bize gerçek vatansever ve iyibir başbakan lazım. Bugüne kadar gelenlerin içide boş, dışıda boştu. Tek iyi becerdikleri şey bu milleti cehalete itmek, yalan söylemekti heralde. Bunları değiştirecek olan yine bizleriz, başka kimse değil.
  • 14-08-2012, 01:49:14
    #54
    Cemaatçilerin Yorumlarını Okudukça Midem Bulanıyor...

    Dinden İslamdan Haberleri Yok Laf Konuşuyorlar...

    Şu İzmir'de Kan Verme Yarışına Giren İzmirlilere Laf Atan Dingil Hele Allah Onun Belasını Versin.

    Kan Vermek Orucu Bozmaz, Peygamberimiz de Oruçluyken Kan Vermiştir.

    Bu Lafı Diyen Zaten Müslüman Olamaz ki, Allah O Lafı Söyleyenlerin Belasını Versin.

    .............