• 09-08-2012, 19:56:55
    #37
    a2ad adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Koskoca başbakan gavur izmir deyince sorun yok ben diyince mi sorun olcak güldürme allasen.
    Senin sorunların var tedavi görmelisin GERİZEKALI insan.
  • 09-08-2012, 19:59:26
    #38
    a2ad adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Koskoca başbakan gavur izmir deyince sorun yok ben diyince mi sorun olcak güldürme allasen.
    sen sus gözlerin konuşsun.
  • 09-08-2012, 20:10:33
    #39
    a2ad adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Gavur izmir.
    Taksicilerin para almadığı yalanını da twitterda eziğin teki uydurdu haberlere bile çıktı hahaha
    Gavur İzmir dediğin için bölücüsündür ve seni terörist olarak görüyorum. İzmir Türkiye Cumhuriyeti sınırları içinde bir kenttir. Haritayı aç bak gör kansız.
  • 09-08-2012, 20:12:23
    #40
    Yahu nedir bu insanları ayırma çabalarınız ? Gavurmuş, o zaman sen gidip kan verseydin askerine, kimse keyfinden bu sıcakta koşmadı hastahanelere, ne kadar çok seviyorsunuz insanları ayırmayı, yaftalamayı, milli bilincimizin ölmediği bir kaç şehir kaldı, bari oralara bulaşmayın.

    İnsanları diniyle, diliyle, ırkıyla değil yaptıklarıyla yargılamayı ne zaman öğreneceksiniz anlamıyorum. Size ne yahu adamın size zararı yoksa.
  • 09-08-2012, 20:25:03
    #41
    İzmirli olmak sadece İzmir'de doğmak değil İzmir'i yaşamaktır.
  • 09-08-2012, 20:29:17
    #42
    İzmirli değilim ve hayatımda hiç İzmir'e gitmek nasip olmadı. Bugün burada konuşulan İzmir'deki duyarlılık, İzmir'deki seferberlik, İzmir'deki toplum bilinci. Yani ne buradaki arkadaşlar İzmir'i başka şehir gibi karşılaştırıyor, ne de başka şehirden üstün görüyorlar.



    Tyreece adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Konunun acilen kilitlenmesi gerek. Herkes saçma sapan yorum atmaya başlamış.
    Konunun kilitlenmesine gerek yok. Gereksiz mesajlar silinir konu kalır. 3-5 gereksiz yorum için konunun silinmesi olmaz.
  • 09-08-2012, 20:32:43
    #43
    İzmir insanını gönülden tebrik ediyorum. Kan vermek için hastaneye giden vatandaştan taksiciler bile para almamış.İyi ki varsınız!
  • 09-08-2012, 21:09:10
    #44
    Üyeliği durduruldu
    Bu işin Ankara'sı, İzmir'i, Bursa'sı yok.Her yerde her türlü insan var bugün PKK'nın en büyük şehir yapılandırması İstanbul'dan sonra İzmir'de, kardeş kardeşe benzemiyor milyonlarca insanı bir tutmak doğru değil.
  • 09-08-2012, 21:09:46
    #45
    İzmir halkını canı gönülden tebrik ediyorum.Birkez daha gurur duydum Türklüğümle.