
Cumartesi para yatırmak istedim ATM lerin para kası dolu yatıramadım akşam gittim yatırdım 200 tekrar geldim başka ödemem vardı dalgınlıktan önceliği olmayan ödemeye para yatırdım tekrar ATM ye gittim gece para yatırmak istedim param sıkıştı.
Bugün bankaya forum verdim 11:11 de aramışlar telefon kapalı idi 17:00 da ben aradım bankayı dedikleri; Kasada fazladan 100 çıkmadı. Dedim nasıl olur kuzeye bakan atm. En son dedi Cumadan beri arızalı o atm neyse dedim olur mu kameralara bakın ya yatırdım tamam dediler arıza kaydı alalım.
Neyse o parada yatmadı.
Telefonum servise verdim nokia şebeke çekmiyor çok bekledim haftalar sonra bugün telefon gittim yapıldı dedi versiyon attık denedim orada telefon yene çekmiyor
dediler bizde çekti. Dedim ki abi her zaman çekmiyor arada çekiyor onların avea sim kartı kullandım çekmedi benim turkcell kullandım çekmedi telefon durdu 30dk sonra birden çekti 10dk sonra tekrar gitti yani yene 2-3 hafta servisde telefon.Bankası böyle servisi böyle of maaş alıyordum eğitim bitti sanıp sigorta maaş kesti 1 yılda 2 kere yaptı bunu bugün onla sigortada uğraştım evrakları kaybettim nerede unuttum bilmiyorum