• 18-12-2010, 16:21:42
    #1
    Facebook'ta bir arkadaş paylaşmıştı.

    http://www.webinguzelligi.com/ bu sitede ie9 un tanıtım fragmanı var. Fragman sonunda Cep numaranızı yazıp bedava dakika kazanabiliyorsunuz. Denemedim ben.


    daha önce verildiyse mod. arkadaş silebilir.
  • 18-12-2010, 17:31:28
    #2
    hemen deniyorum.

    -- konu dışı ---

    ie kullanmayalı uzun zaman oldu ie9 ne zaman cıktı haberim yok
  • 18-12-2010, 17:50:33
    #3
    Titlesi bile yok sitenin microsoftun olduğuna eminmisiniz?
  • 18-12-2010, 17:54:13
    #4
    Üyeliği durduruldu
    Microsoftun kendi sitesindede var tanıtımı

    http://www.microsoft.com/tr/tr/default.aspx
  • 18-12-2010, 21:54:15
    #5
    Telefonumu yazdım. Giriş yaptırttı. bir sayfaya üye ettirdi beni (zorla) sonra microsoftun siteye yönlendirdi. Telefon da gitti ellerinde mesaj atmasalar bari..
    YALAN.
    Zorla beğendirdikleri sayfa:
    http://www.facebook.com/ie9Turkiye
  • 18-12-2010, 21:56:10
    #6
    🌐 𝘀𝗼𝗰𝗶𝗳𝗹𝘆.𝗰𝗼𝗺
    http://who.is/whois/webinguzelligi.com/

    Microsoftun site.
  • 18-12-2010, 22:32:43
    #7
    tolgasen adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Microsoftta facebook kategorisindeki zorla üye yapma kategorisini okudu galiba..
    Demin verdiğim sayfaya zorla üye ettirildim.
  • 18-12-2010, 22:49:44
    #8
    sonra diyorsunuz turkcell 5 lira mı yedi yok kont yüklüyorum gidiyor, e gider tabi (turkcell sadece örnekti yanlış anlaşılmasın)
  • 18-12-2010, 23:19:26
    #9
    Üyeliği durduruldu
    Dakika kazanalım derken , kontörden olmayak