Alıntı
bu etkinliği açarken 50 bini göreceğime emindim ama bu kısa süre içinde olması beni de şaşırttı. hepinize özverinizden ötürü teşekkür ederim.
18 Aralık'ta Tüketiciler Birliği'nin Taksim Eminönü arasında yürüyüşü olacak.Tüm İstanbulluları orada görmek isteriz.
bizim protestomuz pazartesi başlıyor. 20 Aralık'a üç gün kala ön hedeflerimize ulaştık. elde ettiğimiz kalabalık grup ile eylemimizi başlatacağız.
bazı mesajlar geliyor şu 3 y...erden almayalım yeter falan diye. zaten bizim ilk dalgamız hiç almamaktan yana olduğu için şu an için bir önemi yok.eğer biz 50 bini aşan kitleyle sesimizi bir hafta içi duyurabilirsek, ikinci dalgayla yabancı kaynaklı firmaları boykota başlayacağız. şu an sadece ilk dalgamızı düşünelim, önce darbeyi indirelimki,halkın halini bir şok ile gösterelim onlara.2 kuruş indirim kimsenin cebinde bir değişikliğe yol açmıyor. hepinize tekrar teşekkür ediyorum umarım başaracağız.sizlere güveniyor ve inanıyorum.gazamız mübarek olsun.
İstanbulda olan arkadaşlarında katılmasını bekliyorum artık bilinçli insanlar ortaya çıkmalı!

http://www.facebook.com/?ref=logo#!/...64460470263118