sosyal olan arkadaşlar yardım edebilirler mi?
21
●1.231
- 20-11-2010, 00:21:51Kahvaltı, gezi, sinema, yemek, avm içinde gezmek, ufak alışveriş, cafede oturup karşılıklı çay, kahve, muhabbet, yürüyüş, ortak zevkler varsa zevke göre mağazalarda gezilip ortak paylaşımlarda bulunulur, hoş vakit geçer, yürür gezer dolaşır,hoş bir gün geçirirsiniz.
- 20-11-2010, 00:29:13Şimdi ortaköyde kahvaltı dediğine göre ben o çevreden birşeyler yazayım devamı niteliğinde fakat ücreti düşünmeden yazacağım ona göre plan yaparsın.
* Öğleden sonra beşiktaşta kızla bowling oynıyabilirsiniz en azından beraber birşey yapmış olursunuz.
* Akşam eğer kalabiliyorsa bkm de güzel bir tiyatro gösterisiyle kapanış yapabilirsiniz.
* Akşam ortaköyde güzel bir waffle yiyebilirsiniz.
* Tophane'ye geçip tavla oynayabilirsiniz.
* Sinema olabilir yorulduğunuz bir ara çünkü bütün gün insanı yorabilir.
* Gündüz hava güzel olacağından ortaköyden bebek tarafına gidebilir sahilde takılabilir ve bir cafede takılabilirsiniz.
Şimdilik aklıma gelenler ancak bunlar var dostum. - 20-11-2010, 03:20:44hocam balon nekadar kısı bası acabaFhenix adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle