Niye herkes garanti hesabı kullanıyor
8
●623
- 26-10-2010, 21:02:04Neden bana göre garanti..
1- Sanalkart kullanıyorum, örneğin gittigidiyor hemen al seçenekleri kart ile ödeme de anında oluyor, 2. cisi domain alımlarında kart ile anında aktivasyon yapabiliyorum ve aklıma gelmeyen bir sürü avantajı daha var.. Kısacası kredi kartı ile alışveriş yapacaksınız, ama kartınız yok. Garanti bankasının sanal kartı var, direkt ödeme yapıyorum hesabımdan.
2. Firefox'ta iphone eklentisi var, bunun sayesinde havale ve eft ücreti ödemeden, istediğim saat para aktarımı yapabiliyorum, eft sabah 9 da tabi ki işleme giriyor. Havale ise, garanti bankası hesabına, internet bankacılığından 0,90 kuruş, iphone eklentisi ile firefoxta wap.garanti.com.tr üzerinden para ödemiyorum..
---------
Bir ara işbankası kullanıyordum, hala duruyor yedekte hesabım, bir çok kişi işbank hesabı kullandığı için, ücretsiz havale seçeneği var, 5 saniye içinde havale transferi yaptığımız hesapta gözüküyor para, eftler en son 1 liraydı gerisini bilmiyorum. - 26-10-2010, 21:03:42Kimlik doğrulama veya yönetimden onay bekliyor.R10da tercih edilen hesap genellikle işbank hesapları oluyor. Ben normalde garanti bankası kullanıyorken, büyük neden r10 başta olmak üzere ayrıca işbank hesabı actırdım. Ha sorarsanız tek kullanım olsa hangisini tercih edersin diye, garanti bankasını bırakmam. Banka kartları olsun, kampanyaları olsun veya internet subeciliği olsun çok kullanışlı.
Tek dezavantajı var, yılda aldıgı 60tl hesap işletim ücreti ve havale/eftye ayrı şekilde para alması.
Başka bir arzunuz?
( garantinin sloganıdır)
- 26-10-2010, 21:03:42Kimlik doğrulama veya yönetimden onay bekliyor.En fazla kullanılan işbank, sonra garanti (forumda) Anket vardı bununla ilgili bulursam konuya eklerim.
İşbank kullanılmasının sebebi, ucuz ve herkes bunu kullanıyor diye herkes bunu kullanıyor
Garanti kullanılmasının sebebi, pahalı ama kaliteli hizmet
(turkcell misali)
- 26-10-2010, 21:08:44bende iş bank kullanıyorum üniversite öğrencilerinden para kesmedikleri için birde bankamatikten ödeme yapılıyor bazen hesabıma iş bankasının nerdeyse tüm bankamatiklerinden para yatırıldığı için sıkıntı yaşamıyorum. paramda bu yüzden iş bankta dönüyor.GGG adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
ziraat hesabım var internetten eftde 0.16 kuruş kesiliyor havale ücretsiz ama hesaba para yatıramadığım için bu hesabı kullanamıyorum.
öğrenciyiz iş banklıyızda garanti şaşırttı çok fazla beni
( garantinin sloganıdır)