• 20-10-2010, 18:28:11
    #1
    bir münazara sorusu varda güzel bilgiler topladım birazda sizlere sormak istedim elbet güzel fikirler verecek arkadaşlarımız vardır

    Alıntı
    yabancı sporcular türk sporu için faydalı mıdır zararlı mıdır
    Taraftar olacağınız konu: Zararlıdır! Çünkü...


    not: lütfen konu sadece futbol ile ilgili olmasın. Genel olarak ele alalım sporu.
  • 20-10-2010, 18:38:24
    #2
    çünkü milli sporculara verilen değer ve önem azalır yabancı sporcuları izlemekten övmekten gözümüzün önündeki büyük yetenekleri takip etmeyiz ilgilenmeyiz ve peşinden koşmayız. pek çok ünlü kişiye bundan birşey olmaz denmesine rağmen sonunda çok büyük insanlar olmuşlardır. sporda alt yapı herzaman en büyük etmendir alt yapınız sağlam olmadıktan sonra istediniz kadar yabancı sporcu transfer edin bir işe yaramaz bakınız arap ligleri bir çok dünya yıldızı sporcu var fakat bir işe yarıyormu ülke sporu gelişiyormu hayır. dünyanın en büyük futbol,basketbol,atletizm vs sporlardaki takımların hep alt yapıları sağlamdır.
  • 20-10-2010, 21:40:01
    #3
    ayrıca işin maddi boyutuda var her yıl yabancı futbolculara milyonlarca dolar akıtılıyor. altyapıya önem verip yerli futbolcular yetiştirilirse kulüpler kalan kaynaklarıyla diğer spor dallarındada yatırım yapabilir hem spor kulüpleri kazanır, hem türk sporu kazanır hem de ülke ekonomisine katkısı olur.
  • 20-10-2010, 22:17:50
    #4
    konu dışı
    ne zaman münazaraya girsem illa kavga çıkıyor