• 17-09-2010, 04:36:09
    #1
    Üyeliği durduruldu
    Merhaba;
    Öncelikle konuyu ve yazıyı tamamen saçma bulacak arkadaşlar olacaktır.Biraz komik biraz ciddi bir durum Ancak konu tamamen ciddidir ve yardımlarınıza gerçek anlamda ihtiyacım var.Onun için tamamen okumanızı rica ediyorum.

    Bir kaç gün önce yeni firmamız için R10 üzerine programcı ve grafiker arandığına dair bir konu açmıştım.Grafiker iş ilanı kısmına "Tercihen Bayan" yazıp en altınada numaramı yazmıştım.Ancak buradaki tercihen bayan kısmı tamamen bayanların estetik yeteneğinin daha fazla olduğunu düşünmemizdendi.

    Ama gelgelelimki benim nişanlım ismimi googleda aratıyor.Konuda ismim yazmamasına rağmen r10 ile aynı kullanıcının mesajları alt alta gösterildiği için iş ilanına "TERCİHEN BAYAN" yazmamı ve numaramıda altına eklememi yadırgıyor.Genel olarak rahat konuşan ve davranan birisi olduğum için kişisel bilgilerimi vermeyi uygun görmüştüm yazıyıda ciddi bir formdan öte biraz daha size bize hitap eden şekilde yazmıştım ki genel tavrımda bu yöndedir.

    Ancak kendisine bu sitede bayan sayısının az olduğunu ilanıma başvuranın olmadığını vs.vs. şeyleri anlatamadım sanki burası bir partner sitesiymiş gibi muamele gördüm (kendisi çok ciddi bir şekilde uyarmıştı bayan grafiker çalışmaması konusunda)

    Şimdi gel gelelim asıl konuya. Daha önce gençten bir eleman bir sürü videoyu birleştirip kız arkadaşına iyiki doğdun mesajı hazırlamıştı.Şimdiki projede buna yönelik bir proje

    Arkadaşlar webcam olur , kamera olur herhangi bir yerden kendi kaydettiğiniz videolara ihtiyacım var.

    Özellikler :
    Videonun herhangi bir yerinde r10 mutlaka görünmeli(bir kağıt parçasına vs.vs. yazıp görüntüye sokarsanız sevinirim).Maksimum 10 - 15 snlik bir video olmalı.Video içerisinde r10 içerisinde bayan sayısının yeterince az olduğunu vs.vs. gibi şeyleri betimlerseniz harika olur(hiç dişi yok kuruduk felan diyen arkadaşlar olacaktır bel altı olabilir ama dediğim gibi çok sınırı aşmasın). Ayrıca lütfen çok ciddi olmayın(olabilirsiniz isterseniz) hafif eğlenceli olduğunuzu sizde gösterin Yani video içeriği tamamen size kalmış ama ana konu Ceren'i insanların genel olarak burada sadece iş için bulunduklarına inandırmak.Tabi birde sonuna Korcan seni seviyor tarzı bir şeyler eklerseniz fazlasıyla tatmin edici olur (ismi verdim artık yaratıcılık size kalmış). Bu konularda yaratıcılığım gerçek anlamda yetersiz artık o kısımda sizde.


    Gelelim para kısmına.Arkadaşlar para sembolik bir rakam 4 USD sadece katılımı arttırmak için koydum Birde bunun üzerine ödül yaratmaya karar verdim buda eğlenceli 15 snlik videoların r10dan çıkmasını sağlar sanırım.

    Katılan her arkadaşa 4 USD sorgusuz sualsiz verilecek.

    En komik şekilde anlatan arkadaşa 100 USD
    15 sn içinde en yaratıcı arkadaşa 100 USD

    Ekstra Ödül Verilecektir.




    Arkadaşlar 100 farklı kişiye ihtiyacım vardır.Yani 100 kişi webcam vs vs yollarla 10 - 15 snlik bir video çekip bana atarsa bende hatun kişime hepsini birleştirip güzel bir hediye sunabilirim Video linkini yolladığınız saniye indirip kontrol edip parayı paypal yada banka hesabınıza anında geçeceğim.

    Videolar nasıl teslim edilecek :
    rapidshare vs. vs. dosya paylaşım sitelerine yükleyip özel mesaj ile bana linki ve hesap numaranızı yada paypal adresinizi atarsanız mesajı gördüğüm saniye geri dönüş yapacağım.


    Toplam Süre : 3 GÜN

    Özel Not : Çok ciddiyim
  • 17-09-2010, 04:41:01
    #2
    NFY
    Üyeliği durduruldu
    Hocam toplamda 400$'ı 3 gün içinde farklı farklı kişilere vereceğine 300$'ı bana ver, o bekleyeceğin 3 gün sonunda Ceren aplamız yanlış anladığı için senden özür dilesin

    Özel Not : Çok ciddiyim

    Kolay gelsin.

    Bu arada hocam sen radmin'le de bi iletişime geç iyi reklam olacak bu video sayesinde, sermayeyi karşılasın
  • 17-09-2010, 05:37:21
    #3
    en komik video dalında yarışmaya katılabilirim.
  • 17-09-2010, 05:41:16
    #4
    Videoda kendimizmi yoksa Masaüstünümü çekicez ?
  • 17-09-2010, 05:42:06
    #5
    Üyeliği durduruldu
    MacTR adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Videoda kendimizmi yoksa Masaüstünümü çekicez ?
    Kendiniz bir açıklama yapıcaksınız webcamde yada herhangi bir kamera ile dediğim şekilde kayıt yapıp bana atıcaksınız gerisi size kalmış şekilde
  • 17-09-2010, 05:43:16
    #6
    Sanada hakaret edebilirmiyiz aşalama babında kızın hoşuna gider
  • 17-09-2010, 05:48:46
    #7
    Üyeliği durduruldu
    MacTR adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Sanada hakaret edebilirmiyiz aşalama babında kızın hoşuna gider
    ben geçtim artık kendimden hani geyik modda edeceksen et ama burda amaç benim onunla barışmam zaten batırdık iyice batırmayalım
  • 17-09-2010, 05:54:48
    #8
    Üyeliği durduruldu
    Off-Topic te gördüğüm en yararlı projelerden birisi
  • 17-09-2010, 08:48:01
    #9
    wooww müthiş helal olsun..