Arkadaşlarımın yada bir başkası fark etmiyor fotoğraflarına giriyorum fotoğrafı etiketle var tıklıyorum başka bir arkadaşımı yada arkadaşlarımı yapıyorum etiketlemeyi bitir sonra o eklediklerimde o resim çıkıyor.
Varmı idi bu daha önce yoksa beni yöneticimi yaptılar

